https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Deco FLAIRCARAVAN: de 12 tofste Instagramkiekjes die deze zomer gemaakt werden aan de...

FLAIRCARAVAN: de 12 tofste Instagramkiekjes die deze zomer gemaakt werden aan de caravan

Flaircaravan foto's
© Jessie Jans & Eva Van Driessche

Wat een geweldige zomervakantie hebben we achter de rug! We leerden ons kleine België tijdens die staycation op een totaal nieuwe, en vooral aangename manier kennen. En wie een nachtje in onze übergezellige Flaircaravan doorbracht kan daar sowieso van meepraten. Deze Instagramkiekjes bewijzen alleszins dat niet alleen de adembenemende locaties, maar ook het interieur waar IKEA voor zorgde in de smaak viel. Op naar volgend jaar!

Merci, merci en nog eens merci! We kunnen niet genoeg benadrukken hoe dankbaar we ook dit jaar weer zijn voor jullie aanstekelijke enthousiasme. We vonden het een eer om die staycation net dat tikkeltje avontuurlijker te maken met onze caravan. Hij straalde dankzij de hulp en decotips van IKEA dit jaar nóg meer the simple life, rust en zomerse vibes uit. Hij werd niet alleen langs de binnenkant, maar ook langs de buitenkant in een gloednieuw jasje gestoken en als we de kiekjes die jullie op sociale media deelden mogen geloven, wisten jullie dat wel te appreciëren.

Onze caravan staat intussen weer op stal, maar wij willen toch nog even in schoonheid afscheid nemen van de geweldige zomer. Daarom blikken we dankzij deze postkaartwaardige Instagramfoto’s nog even terug op jullie mooiste momenten aan en in de caravan die zo mooi onder handen werd genomen door IKEA. En wie weet zien we hem wel vroeger terug dan verwacht. We keep you posted! ?

Flaircaravan 2020

Flaircaravan 2020

Flaircaravan 2020

Flaircaravan 2020

Flaircaravan 2020

Flaircaravan 2020

Flaircaravan 2020

Flaircaravan 2020

Flaircaravan 2020

Flaircaravan 2020

Flaircaravan 2020

Flaircaravan 2020

[td_smart_list_end]

Lees ook: