Home Lifestyle Body #FITINABIT: we voegen in WEEK 7 iets extra toe aan de 7...

#FITINABIT: we voegen in WEEK 7 iets extra toe aan de 7 minute work-out

Meestal gebruik je dit net om even uit te rusten...

Elke ochtend posten Flair-fitcoach Amel en redactrice Herlinde een 7 minute work-out online. Morgen gaat de zevende week van start en daarvoor heb je een stoel nodig.

Wie ons Flair fitdossier #FITINABIT al even volgt, is het ondertussen al gewend dat er elke ochtend een 7 minute work-out online komt. Voor de zevende week die morgen 17 juni van start gaat, doen we opnieuw een specialleke. We voegen aan de sportsessie een accessoire toe dat iedereen sowieso in huis heeft: een stoel. Die gaan we gebruiken om onze training nog een beetje intenser te maken.

Zonder armleuningen

Kies bij voorkeur een stoel zonder armleuningen, anders maak je het jezelf enorm moeilijk. En ga voor een exemplaar dat tegen een stootje kan. Om je mama/vriendin/partner tevreden te houden, doe je misschien ook best je schoenen uit. Voor de rest blijft alles hetzelfde. Zeven minuutjes alles geven om sterker, positiever en met meer energie de zomer in te gaan. Bij voorkeur doe je de work-out ‘s morgens, maar als je in de ochtendrush geen tijd hebt dan kan je gerust een momentje voor jezelf vrijmaken tijdens de middagpauze of op de avond. Succes en vergeet zeker je stoel al niet klaar te zetten.

Volg #FITINABIT ook op onze Facebookpagina.

Lees ook: