Home Lifestyle Fit With A Star veilt work-outsessies met BV’s voor het goede doel

Fit With A Star veilt work-outsessies met BV’s voor het goede doel

De opbrengst gaat naar projecten die zich richten op het mentale welzijn van jongeren.

fit with a star
© getty

Basic-Fit en Marlène de Wouters lanceren de benefietactie Fit With A Star. Ze veilen work-outsessies met BV’s. De opbrengst gaat naar projecten die het mentale welzijn van jongeren steunen.

De coronacrisis hakt er zwaar in, zeker bij jongeren. Tv-persoonlijkheid Marlène de Wouters wil hen een handje helpen en slaat daarvoor de handen in elkaar met fitnessketen Basic-Fit. Samen stampten ze de benefietactie Fit With A Star uit de grond. Elke week laten vijf BV’s zich via 2dehands.be veilen voor een sportsessie voor twee personen. In totaal doen twintig bekende gezichten mee, wat betekent dat de veilingen een hele maand lopen.

Mentaal welzijn van jongeren

Vanaf vandaag, dinsdag 18 mei, kan je bieden op een work-outsessie met Tom Waes, Louis Talpe, Elodie Ouedraogo, Michel Preud’homme of Virginie Claes. Je krijgt een week de tijd om een zo hoog mogelijk bod uit te brengen. De winnaar wordt telkens op maandag bekendgemaakt. In dit geval weet je dus maandag 24 mei of je zal squatten met Tommeke, pompen met Louis of lungen met Elodie. Je mag trouwens een extra persoon meenemen tijdens de work-outsessie die begeleid wordt door een personal trainer. Je krijgt een jaar de tijd om een moment in te plannen in een Basic-Fit-club.

Marlène de Wouters © Photonews

De opbrengst van de veilingen wordt door Basic-Fit verdubbeld en gaat integraal naar Unlock Your Energy!, een initiatief van de Koning Boudewijnstichting dat financiële ondersteuning biedt aan projecten die werken aan de mentale gezondheid van jongeren tussen de 15 en 25 jaar. Elke jeugdorganisatie – jeugdbewegingen, sportclubs, scholen of jeugdhuizen – kan een aanvraag indienen.

Bieden op een van deze eerste vijf BV’s kan via de website van Basic-Fit. De eerste veiling loopt af op maandag 24 mei om 13u. Op dat moment worden de volgende vijf bekende koppen bekendgemaakt en start de tweede veilingreeks. De laatste veiling loopt af op 14 juni. Veel succes!

Lees ook: