Home Lifestyle Film 8 films die in december in de bioscoop komen en die je...

8 films die in december in de bioscoop komen en die je sowieso wil zien

Trommel je vrienden op!

Niets zo leuk als met een grote bak popcorn naar een goeie film kijken, dus selecteerden we speciaal voor jullie de nieuwe must-see-films die in december in de bioscoop komen. Trommel je vrienden alvast op, want er komt een heleboel moois aan!

1 / 8
Pupille
Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2
De Collega’s 2.0
Wildlife
Aquaman
Mary Poppins Returns
Becoming Astrid
Second Act
Pupille
Pupille

Verwacht op: 5 december. Genre: drama. Met: Élodie Bouchez, Sandrine Kiberlain.

Théo wordt op de dag van zijn geboorte door zijn biologische moeder afgestaan ter adoptie. De moeder heeft twee maanden om haar beslissing te heroverwegen. Een tijdje later belandt het kind bij een adoptiemoeder. Haar naam is Alice en ze vecht al tien jaar voor een kind.

Bekijk de trailer.

Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2
Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2

Verwacht op: 12 december. Genre: animatie.

Ralph en co. zetten hun avonturen voort en hoppen nog steeds van het ene naar het andere arcadespel. Ze ontdekken echter een nieuw fenomeen: het internet. Een heel nieuwe wereld gaat open voor Ralph nu zijn ‘Wreck-it’ arcade game een online versie krijgt.

Bekijk de trailer.

De Collega’s 2.0
De Collega’s 2.0

Verwacht op: 12 december. Genre: komedie. Met: Eva van der Gucht, Ben Segers, Tatyana Beloy, Mathias Vergels.

De collega’s krijgen een nieuw diensthoofd. Extreem gemotiveerd en met slogans gehaald uit een fout Amerikaans handboek wil hij een frisse wind door de groep laten waaien. Zijn idee: een gezamenlijk teambuildingweekend…

Bekijk de trailer.

Wildlife
Wildlife

Verwacht op: 19 december. Genre: drama. Met: Jake Gyllenhaal, Carey Mulligan.

Jeanette (Carey Mulligan) en Jerry (Jake Gyllenhaal) zijn een mooi en schijnbaar gelukkig getrouwd koppel in het Amerika van de sixties. Samen met hun 14-jarige zoon Joe zijn ze pas verhuisd naar een keurig stadje in het mooie Montana. Maar dan raakt Jerry zijn job kwijt. In een poging om zijn leven opnieuw richting te geven laat hij vrouw en kind achter om te gaan helpen bij het bestrijden van een bosbrand in de buurt. Intussen worstelt ook Jeanette met haar rol in het gezin, en zal zij gaandeweg de traditionele waarden en rollenpatronen van haar omgeving uitdagen, op zoek naar onafhankelijkheid en zelfontplooiing. Joe probeert het gedrag van zijn ouders te begrijpen en doet er alles aan om hen weer samen te krijgen.

Bekijk de trailer.

Aquaman
Aquaman

Verwacht op: 19 december. Genre: avontuur, fantasy. Met: Jason Momoa, Amber Heard.

‘Aquaman’ volgt Arthur Curry, erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Arthur zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de 7 Zeeën. Dit moet hij doen tussen een wereld aan de oppervlakte die de zee vernietigt en de spanningen binnen zijn eigen onderwaterrijk.

Bekijk de trailer.

Mary Poppins Returns
Mary Poppins Returns

Verwacht op: 19 december. Genre: familie, fantasy. Met: Emily Blunt, Meryl Streep, Colin Firth.

Londen ten tijden van de depressie. Een inmiddels volwassen geworden Jane en Michael Banks hebben samen drie kinderen. Na een persoonlijk verlies krijgen ze bezoek van de raadselachtige Mary Poppins. Door haar unieke magische vaardigheden, en met de hulp van haar vriend Jack, helpt ze de familie om de vreugde en bewondering in hun leven te herontdekken.

Bekijk de trailer.

Becoming Astrid
Becoming Astrid

Verwacht op: 19 december. Genre: biografie. Met: Hendrik Rafaelsen, Trine Dryholm.

Als jonge vrouw maakte Astrid Lindgren een gebeurtenis mee die haar diep trof en het verdere verloop van haar leven zou bepalen. Het gaf haar de kracht en het zelfvertrouwen een ander pad te kiezen dan van haar in die tijd werd verwacht. Ze volgde haar hart en ontwikkelde zo haar passie voor schrijven. Met haar fantasierijke kinderboeken als Pippi Langkous is ze wereldwijd een van de meest inspirerende en geliefde auteurs van ons tijdperk geworden en staat ze symbool voor de vrije mens die met conventies durfde te breken.

Bekijk de trailer.

Second Act
Second Act

Verwacht op: 26 december. Genre: romantische komedie. Met: Jennifer Lopez, Leah Remini.

Maya (Jennifer Lopez) is zeer succesvol als assistent-manager bij een lokale supermarkt. Wanneer haar een positie als filiaalmanager wordt geweigerd omdat zij geen diploma heeft, zakt de moed haar in de schoenen. Als ze door een vergissing mag solliciteren voor een topfunctie bij een multinational van verzorgingsproducten, weet zij dankzij haar kennis de CEO te overtuigen dat zij de geschikte kandidaat is. Met torenhoge verwachtingen en een levensstijl waar ze altijd al van droomde moet Maya bewijzen dat ervaring evenveel (of meer) waard kan zijn dan een diploma in de zakenwereld.

Bekijk de trailer.

Bron: Cinenews

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.