Home Lifestyle Film ZIEN: trailer nieuwste film ‘Second Act’ met Jennifer Lopez

ZIEN: trailer nieuwste film ‘Second Act’ met Jennifer Lopez

De romantische komedie komt eind december in de cinema.

Photo News

Jennifer Lopez is eind december te zien in de romantische komedie ‘Second Act’. Ze krijgt door een nep cv een prestigieuze job in de schoot geworpen en probeert zich te redden in de keiharde zakenwereld, met allerlei hilarische situaties als gevolg.

Als het binnenkort weer wat kouder wordt buiten, is dat de ideale periode om lekker dicht tegen elkaar aan te kruipen in de cinema bij een meligeschmelige romantische komedie. De nieuwste film van Jennifer Lopez is er zo eentje. Jenny from the block bewees eerder al in onder andere ‘The Cell’ en ‘The Wedding Planner’ dat ze niet alleen een goede stem heeft, maar ook een ferm stukje kan acteren.

‘Second Act’ gaat over Maya, gespeeld door Jennifer Lopez, die een promotie op haar werk voor haar neus weggekaapt ziet worden door een net afgestudeerde snotneus. Ze heeft een rugzak boordevol levenservaring, maar geen diploma, waardoor ze tot haar grote frustratie steeds naast goede jobs grijpt.

Vals profiel

Vrienden besluiten een nep cv en een vals Facebookprofiel voor haar op te stellen, waardoor ze plots aan de slag kan bij een prestigieuze firma. Ze zal de schijn hoog moeten houden en zich moeten bewijzen, maar dat verloopt niet zo vlotjes, met allerlei hilarische situaties als gevolg.

Naast J.Lo hebben ook Vanessa Hudgens en Milo Ventimiglia – beter bekend als Jess in ‘Gilmore Girls’ – een rol in deze komedie. De film komt eind december in de cinema. De trailer kan je hieronder alvast bekijken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: