Home celebs OOPS: Jennifer Lopez flasht per ongeluk haar figuurcorrigerende ondergoed

OOPS: Jennifer Lopez flasht per ongeluk haar figuurcorrigerende ondergoed

'Oh nee, mijn Spanx!'

Isopix

Jennifer Lopez (48) was te gast in ‘The Ellen Show’ om het nieuwe programma ‘World Of Dance’ voor te stellen, waar ze in de jury zetelt. Toen ze een dansje nadeed van een van haar medejuryleden, flashte ze per ongeluk haar figuurcorrigerende ondergoed. ‘Oh nee, mijn Spanx’, riep de zangeres.

‘World Of Dance’ is een nieuw dansprogramma waarin kandidaten het tegen elkaar opnemen om de hoofdprijs van maar liefst 1 miljoen dollar binnen te rijven. Jenna Dewan, de ex-vrouw van Channing Tatum, zal het programma presenteren. Zangeres Jennifer Lopez, zanger Ne-Yo en danser Derek Hough zitten in de jury.

Spanx

De sfeer tussen de vier celebs zat er goed in toen ze om promo te maken voor hun show te gast waren bij Ellen DeGeneres. J.Lo wilde een van de typische dansjes van Derek nadoen, maar liet daarbij nét iets te veel zien. De diva had een blauwe jurk aan met een gevaarlijk hoge split, waardoor de kijkers thuis een mooie blik kregen op haar figuurcorrigerende ondergoed. ‘Oh nee, mijn Spanx’, gilde de zangeres.

Cool

Maar ze bleef heel cool, trok alles terug netjes op zijn plaats en danste gewoon met een grote glimlach op haar gezicht verder. De andere gasten konden hun lach niet inhouden en gelukkig zag Jenny from the block er zelf ook de lol wel van in. ‘Ik zou het nog eens willen doen’, aldus J.Lo. ‘Maar dan ga ik opnieuw mijn Spanx aan iedereen tonen.’

Hilarisch

Ellen vond het alleszins hilarisch en ze deelde het fragment op haar sociale media met als onderschrift: ‘JLo ziet er altijd fantastisch uit, zelfs wanneer ze haar Spanx goed trekt.’ Wij vinden het vooral fijn om te zien dat zelfs grote sterren zoals Jennifer Lopez teruggrijpen naar hulpmiddeltjes zoals corrigerend ondergoed. Het maakt ze toch net iets ‘menselijker‘.

@JLo looks amazing even when she’s fixing her Spanx. @neyo @derekhough @jennadewan

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.