Home celebs ZIEN: nieuwe muziekvideo ‘Dinero’ van Jennifer Lopez is er los over en...

ZIEN: nieuwe muziekvideo ‘Dinero’ van Jennifer Lopez is er los over en we love it

We zien J.Lo met een struisvogel wandelen en geld in brand steken in de extravagante clip.

YOUTUBE

Bij J.Lo‘s nieuwste single ‘Dinero’ hoort een heerlijke extravagante, over-the-top videoclip. De zangeres wandelt met een struisvogel, roostert haar marshmallows boven een vuurtje van dollarbriefjes en danst de ziel uit haar lijf in een met diamanten bezet baseballtruitje.

Jennifer Lopez mag dan al 48 lentes tellen, de zangeres hoort nog steeds bij de top van de muziekindustrie. Dat bewijst ze met haar nieuwste single ‘Dinero’, waarvoor ze samenwerkte met de hipste namen van dit moment: dj Khaled en Cardi B. Ze ziet er ook werkelijk fantastisch uit en geeft vele twintigers het nakijken met haar strakke lijf en jaloersmakende gladde huid.

In de single draait alles om geld, poen, flappen of dinero’s zoals zij het zo mooi zingt. ‘I just want the green, want the money, want the cash flow’, ‘Stack it up like legos’ en ‘In love with the money’. Less is more gaat hier helemaal niet op. In de clip zien we J.Lo baden in luxe. Ze gaat op wandel met een struisvogel, ze steekt haar dollarbriefjes in brand om er marshmallows boven te kunnen roosteren en ze danst in een volledig met diamanten bezet baseballtruitje en dito pet.

Vette knipoog

‘Don’t be fooled by the rocks that I got, I’m still Jenny from the Block’, zong ze ooit. Maar in deze clip is good old Jenny ver weg en is het een en al diva Jennifer wat de klok slaat. Het is er zó over, dat het duidelijk is dat J.Lo dit natuurlijk allemaal met een vette knipoog doet. ‘Het is gewoon zo grappig‘, vertelde Jennifer eerder al over de muziekvideo aan E!.

O ja, op het einde staat er ook plots een unicorn in haar badkamer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: