Home celebs WOW: Jennifer Lopez is beter in vorm dan ooit

WOW: Jennifer Lopez is beter in vorm dan ooit

Ze heeft spierballen waar de gemiddelde man stikjaloers op is!

Instagram @jlo

Jennifer Lopez wordt volgend jaar 50, maar de zangeres ziet er beter uit dan ooit. Ze bracht de afgelopen maanden enorm veel tijd door in de fitness en het resultaat is indrukwekkend. Body goals!

Jennifer Lopez stond, naast als goeie zangeres, ook altijd bekend als een van de mooiste vrouwen op onze aardbol. De latina wordt volgend jaar 50, maar dat betekent niet dat Jenny from the block zich laat gaan. Integendeel, ze bracht de voorbije maanden het grootste deel van haar tijd door in de fitness. Die inspanning leverde duidelijk resultaat op, want de zangeres ziet er op haar jongste Instagramfoto’s superstrak uit.

‘Ik ben in de beste vorm van mijn leven’, schrijft Jennifer bij een foto van haar indrukwekkende biceps waar veel mannen alleen maar van kunnen dromen. ‘Ik voel me zoals Superwoman. Er waren natuurlijk momenten dat ik moe was door mijn drukke agenda, maar ik gaf niet op en ik hield me strak aan mijn work-outs.’

J.Lo legde zichzelf zo’n zwaar sportschema op omdat ze in minder dan een maand tijd maar liefst 15 keer moest optreden. ‘Ik wilde niet dat mijn optredens me zouden afmatten, maar dat ik net sterker uit dit avontuur zou komen’, aldus Jennifer op Instagram. Ze slaagde met verve in haar missie, want ze ziet er beter uit dan ooit! ‘Ik voel me sterk, gelukkig en dankbaar’, besluit Jennifer.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.