Home celebs AHA: zo ziet het personage van Kristen Wiig eruit in ‘Wonder Woman...

AHA: zo ziet het personage van Kristen Wiig eruit in ‘Wonder Woman 1984’

'Enter Barbara Minerva...', klinkt het onder de foto van regisseur Patty Jenkins.

Kristen Wiig
Photonews

Het is nog even wachten tot november, maar beetje bij beetje geven de makers van ‘Wonder Woman’ toch al enkele details prijs. Zo lieten ze midden juni weten dat Chris Pine aka Steve Trevor dan toch te zien zal zijn in het vervolg en ook nu hebben ze opnieuw een kleine sneak peek voor ons.

Zo’n twee weken geleden doken er voor het eerst details op over de tweede ‘Wonder Woman’-film. De makers lieten bijvoorbeeld weten dat de officiële naam van de film ‘Wonder Woman 1984’ is. Daarnaast hadden ze nog meer goed nieuws voor ons, want via een foto lieten ze ons weten dat ook Chris Pine meedoet in de sequel. Oef!

Meer details

Nu heeft regisseur Patty Jenkins opnieuw een cadeautje voor ons. Op Twitter heeft ze een eerste foto gepost van hoe Kristen Wiig er in haar rol als Barbara Minerva uitziet. In de foto zie je hoe de actrice poseert tussen enkele opgezette dieren, een referentie naar haar achtergrondverhaal.

In de film speelt Kristen de aartsvijand van Gal Gadot (Wonder Woman) en is ze bekend onder de naam Cheetah. In het oorspronkelijk verhaal is ze een Britse archeologe die bovennatuurlijke krachten krijgt wanneer ze transformeert. Wij zijn alvast héél benieuwd!

‘Wonder Woman 1984’ komt in november 2019 in de zalen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.