Home Lifestyle In deze escaperoom moet je samenwerken met je hond om te ontsnappen

In deze escaperoom moet je samenwerken met je hond om te ontsnappen

Geschikt voor alle viervoeters: jong of oud en klein of groot.

dog escaperoom
© adam griffith via unsplash

Zijn jij en je hond een ijzersterk team? Dan is de Dog Escaperoom iets voor jullie! De bedoeling is dat je samen met je fluffy viervoeter Simon de Husky tracht te bevrijden.

Escaperooms schieten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond. Je komt samen met je vrienden of familie terecht in de zotste kamers, denk maar aan een spookhotel of gevangenis, en je krijgt te maken met de origineelste thema’s zoals ‘Saw’ of ‘La casa de papel’. In de allernieuwste escaperoom in Bergen Op Zoom moet je voor een keer je beste vriend, zus of lief thuislaten en mag je je trouwe viervoeter meenemen.

Bevrijd Simon de husky

Bij de Dog Escaperoom van Dogs in Touch moet je namelijk samenwerken met je hond om te ontsnappen. Het concept is hetzelfde als een normale escaperoom: je moet allerlei raadsels en puzzels kraken. Maar de opzet is toch wat anders. Het is niet echt aangeraden om een hond voor een lange tijd op te sluiten in een klein kamertje en daarom gaat deze belevenis door in een grote hal.

Daar moeten de duo’s een parcours afleggen. De honden moeten verschillende opdrachten uitvoeren die hun behendigheid, coördinatie en zoekwerk testen. Terwijl de baasjes tal van puzzels krijgen voorgeschoteld. Hun einddoel is om samen Simon de husky te bevrijden. Dat is trouwens een waargebeurd verhaal. Simon liep tijdens het wereldkampioenschap Agility in Finland achter enkele herten aan en verdween spoorloos in het bos. Gelukkig kon een boswachter hem redden.

Goede band

De Dog Escaperoom is geschikt voor alle honden, groot en klein of jong en oud. De enige voorwaarde om deze ervaring tot een goed einde te brengen, is dat je een goede band hebt met je huisdier. Dogs in Touch organiseert de escaperoom op verschillende dagen. Meer info en de data vind je op hun Facebookpagina. Je werkt met groepjes van vier personen en dus vier honden. De ervaring duurt twee uur in totaal en kost 30 euro per duo.

Nog meer toffe escaperooms:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.