Home Lifestyle Wie durft? In Hasselt bestaat er een escaperoom met ‘Saw’-thema

Wie durft? In Hasselt bestaat er een escaperoom met ‘Saw’-thema

De kamer opende deze week voor het eerst haar deuren!

© Lionsgate

Fan van escaperooms en ben je ook niet vies van een stevige portie horror? Begin dan al maar je moed bijeen te verzamelen, want in Hasselt heeft er een escaperoom met als thema ‘Saw’ de deuren geopend. Wie gaat er een poging wagen?!

Het doel van een escaperoom is om binnen het uur uit een gesloten ruimte te ontsnappen en dit door middel van een aantal raadsels op te lossen. Bij Escape Room Hasselt doen ze er nog een schepje bovenop, want hun escaperoom met ‘Saw’-thema heeft namelijk een griezelig kantje.

Bloederige badkamer

Deelnemers die zich inschrijven, worden geblinddoekt en vastgeketend opgesloten. Een iemand van het groepje wordt zelfs in een kooi opgesloten. Vervolgens moeten jullie samen in de vooraf afgesproken tijd (meestal gaat het om zestig minuten) ontsnappen. Hebben we trouwens al gezegd dat de kamer eruitziet als een bloederige badkamer? Brrr…

Verder hoef je de films niet gezien hebben om te kunnen deelnemen aan de game. Wie ze wél al gezien heeft, zal daarentegen wel een aantal zaken in de kamer kunnen herkennen. Zo hebben de makers de sprekende pop uit de film nagemaakt en is er ook een guillotine.

Reserveren kan online via de website en vanaf minimum twee personen. Als je als duo wil ontsnappen, betaal je 30 euro per persoon. Als je met meer vrienden komt, daalt de prijs. Zo betaal je voor zes personen (het maximum aantal deelnemers) nog 20 euro.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.