Home Lifestyle 18 bizarre beelden uit de tweede ‘EOTBDD’-aflevering die ongewenst op ons netvlies...

18 bizarre beelden uit de tweede ‘EOTBDD’-aflevering die ongewenst op ons netvlies gebrand blijven

We willen Diaz en Elias in alle vriendelijkheid verzoeken om te stoppen met gestadig alle aandacht op hun spel te willen vestigen.

© MTV

We hebben er zeven lange dagen op moeten wachten, maar vanavond werden we eindelijk verwend met de tweede aflevering van het vierde ‘Ex on the Beach: Double Dutch’-seizoen. En er viel weer heel wat te zien… Wij lijsten enkele zaken op die nog een tijdje in ons geheugen gegrift zullen blijven.

Allereerst zouden we Diaz en Elias in alle vriendelijkheid willen verzoeken om te stoppen met gestadig alle aandacht op hun spel te willen vestigen. Als we een mannelijk lid willen zien zullen we onze vriend er wel bij halen of surfen naar de daarin gespecialiseerde websites.

Vorige week kreeg Diaz om de start van zijn verjaardag te vieren een champagne shower. En nu gaat hij voor een pink shower. Drankorgel Diaz maakte in de voormiddag al enkele flessen wijn soldaat en voorzag Robin en Elias van een pink shower. Uiteraard is hij wat later ook zelf aan de beurt. Zonde van de wijn… en van de pikkende ogen.

En daar komt Diaz’ verjaardagscadeau en ‘ex’ Angelica al aan. Wij krijgen eerlijk gezegd de kriebels van dat blauwe bolletje onder Angelica’s tong.

Diaz zelf had een ander verjaardagscadeau in gedachten. En dat krijgt hij! De jarige job mag op date met zijn lievelingetje Viktor. En voor die belangrijke gebeurtenis wil hij er uiteraard pico bello uitzien. Diaz lijkt tijdens het vakkundig drogen van zijn lange manen wel uit een shampooreclame ontsnapt te zijn.

Al snel wordt duidelijk dat Diaz in een recordtempo Viktor voor zich wil winnen. Op twee minuten tijd vuurt hij wel drie complimenten op haar af. Ka-ching?

Neen hoor. Jammer genoeg voor Diaz is het uiteindelijk enkel zijn lepeltje dat de lippen van Viktor mag beroeren. Let vooral ook op de romantische gitaarmuziek op de achtergrond.

Brody gaat uiteraard weer voor de directere aanpak bij Lena

… maar de gezelligheid is – zoals we gewend zijn in ‘EOTBDD’ – maar van korte duur. Brody maakt op een agressief toontje duidelijk dat hij de oudste kandidaat is en daardoor de baas van het huis is. Logica?

Lena is bovendien geen man, wat haar nog minder recht geeft om haar mond open te trekken, aldus Brody. Nou.

Elias wil dan weer veel te snel véél te ver gaan. Nadat hij vorige week met bestie Brody en diens vlam Lena stond te zoenen in het zwembad, stelt hij nu net iets te enthousiast een trio met Djessy voor aan Robin. Apart.

Wat later gaat Elias dan weer helemaal over de rooie omdat Robin met Djessy zit te praten… Alles normaal.

Ook enkele bedenkelijke uitspraken uit deze tweede aflevering van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ staan nog voor een tijdje in ons geheugen gegrift. Zoals deze flauwe woordspeling die Elias Robin toefluistert wanneer hij met Angelica op date vertrekt. Al doet het feit dat Angelica zich haar stoeipartij met Robin gewoon totaal niet meer herinnert ons ook wel een beetje huiveren.

De vrouwen hebben het dan weer enthousiast over BBC’s (en dan hebben we het niet over de openbare omroep). Dit mooie beeld van Angelica die Lena’s high five wijselijk negeert, zal Lena nog een tijdje blijven achtervolgen.

Tot slot komt ook Viktors ex Renan aan. En die zal enerzijds in ons hoofd blijven spoken om voor de hand liggende redenen, die duidelijk ook starende Stacy en Djessy opgevallen zijn.

Anderzijds door zijn bizar hoog aantal exen. De jongen is twintig jaar oud en beweert maar liefst 68 exen te hebben. You do the math…

Lees ook: