Home Lifestyle Film Emma Stone speelt Cruella de Vil in nieuwste Disney live-actionremake

Emma Stone speelt Cruella de Vil in nieuwste Disney live-actionremake

De actrice zal de gemene heks uit '101 Dalmatiërs' spelen.

© Disney & photonews

Disney krijgt er niet genoeg van hun oude films in een nieuw jasje te steken. Na ‘De Leeuwenkoning’ en ‘Dumbo’ is het de beurt aan Cruella de Vil uit ‘101 Dalmatiërs’.

Hoe meer Disney, hoe beter, dus wij zijn grote fan van de remakes van hun filmklassiekers. ‘The Jungle Book’, ‘Maleficent’ en ‘Beauty and the Beast’ passeerden al de revue, en in 2019 mogen we tot onze grote vreugde ‘The Lion King’ en ‘Dumbo’ verwachten.

Die twee laatste zijn nog niet in de bioscoop verschenen of er zijn al concrete plannen om een andere klassieker onder handen te nemen, namelijk ‘101 Dalmatiërs’. Die prent zal niet zoals ‘The Lion King’ een exacte kopie zijn van de oude tekenfilm, want die kreeg in de jaren 90 al een live-actionremake.

Prequel

De prent zal volledig draaien rond een van de hoofdpersonages en een van de bekendste vrouwelijke filmschurken ooit: Cruella de Vil, de gemene heks die hondjes wilde doden om een bontjas van hun mooie gevlekte vacht te maken. Niemand minder dan Emma Stone zal in de huid van de vrouw met het zwart-witte haar kruipen.

Cruella zal een prequel worden waarin we kennismaken met het verleden van de vrouw, want het verhaal speelt zich af in de jaren 80. Als regisseur wordt de naam van Graig Gillespie genoemd, die ook verantwoordelijk is voor de geweldige film ‘I, Tonya’. Wij kunnen nu al niet meer wachten!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.