Home Lifestyle ‘Emily in Paris’ is geen nieuwe ‘Sex and the City’, zegt Darren...

‘Emily in Paris’ is geen nieuwe ‘Sex and the City’, zegt Darren Star: ‘Al heeft Emily ook een geweldige garderobe’

We spraken met Star, die eerder 'SATC' maakte, en de drie hoofdrolspelers over de nieuwe Netflixreeks 'Emily in Paris'.

© Netflix

Als je de ‘Sex and the City’-intro net als ons honderden keren zag, ken je de naam Darren Star. De man die ons Carrie en compagnie gaf, is terug met een serie over een goed geklede jongedame in een grote stad, ‘Emily in Paris’. Klinkt je bekend in de oren? Veel verder dan dat gaat de vergelijking met zijn iconische reeks echter niet, vertelt Star ons in een Zoom-gesprek.

Emily Cooper is een Amerikaanse marketingmadam die haar leventje mooi op orde heeft in Chicago. Wanneer ze voor haar werk tijdelijk naar Parijs verhuist, komt ze in een wereld terecht waar ze niets of niemand kent en de taal niet spreekt. Ze maakt kennis met het Parijse volk en de Parisian way of life, met al zijn voor- en nadelen. ‘Ik wil met deze reeks vooral Amerikanen, maar eigenlijk ook mensen over de hele wereld, die buitenlandse ervaring geven’, vertelt Star. ‘Weet je, wij Amerikanen reizen echt veel te weinig. Wij zijn allesbehalve een werelds volk. Via Emily kan de kijker die ervaring opdoen, inclusief alle moeilijkheden en culturele verschillen die daarbij komen kijken.’

View this post on Instagram

Let us eat cake…

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wil je verder lezen?
Meld je dan aan of maak hieronder gratis een profiel aan. Zo krijg je toegang tot al onze verhalen. Veel leesplezier!
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut
& lees alle artikels van Flair!