Home Lifestyle Food HOTSPOT: Ellis Gourmet Burger opent nieuwe vestiging in Vlaanderen

HOTSPOT: Ellis Gourmet Burger opent nieuwe vestiging in Vlaanderen

Ellis Gourmet Burger
© Instagram: @ellisgourmetburger

België is hét frietland bij uitstek, maar op deftige burgers hebben we lang moeten wachten. Gelukkig is er sinds enkele jaren Ellis Gourmet Burger! De hamburgerketen blijft groeien en opent binnenkort al de veertiende vestiging in ons land.

De hometown van de ajuinen en het carnaval heeft er een nieuwe hotspot bij! Na vestigingen in onder andere Brussel, Gent en Antwerpen opent de bekende hamburgerketen Ellis Gourmet Burger binnenkort ook een restaurant in Aalst. Helaas is het nog niet mogelijk voor carnavalvierders om na het feest een lekkere hamburger naar binnen te spelen, want de nieuwe vestiging opent pas in maart de deuren. Place to be is de Kerkstraat in Aalst, met uitzicht op de Grote Markt vanaf het overdekt terras.

SCOOP: Op 7 maart openen we een nieuw restaurant in Aalst 🎉 More info coming soon! #StayTuned #Oilsjt

Posted by Ellis Gourmet Burger on Saturday, January 27, 2018

Burger with a view

‘Vandaag is Ellis Gourmet Burger een begrip in België’, klinkt het bij Sylvie Bove van Ellis Gourmet Burger. ‘We vonden dat een restaurant in zo’n belangrijke stad als Aalst zeker niet mocht ontbreken! Wij kijken er enorm naar uit om de Aalstenaars te mogen ontvangen en te laten kennismaken met onder meer onze New Meatlover by Dierendonck en onze vegan burger!’ Het water loopt ons spontaan in de mond.

Free Burger Day

Een nieuwe opening? Dat vraagt om free burgers! Kom op 7 maart naar de opening van de nieuwe Ellis Gourmet Burger en krijg een gratis burger. Meer info op Facebook.

Ellis Gourmet Burger Aalst: praktisch

Open vanaf 7 maart, elke dag van 11u30 tot 22u. Kerkstraat 3, Aalst.

Lees ook: