https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs JAAA: Sergio Herman opent nu ook luxefrituren in Gent en Brussel

JAAA: Sergio Herman opent nu ook luxefrituren in Gent en Brussel

Heb jij al eens frietjes gegeten van Sergio's Frites Atelier?

© PhotoNews

Goed nieuws voor frietfanaten en meer bepaald voor Frites Atelier-fans. Topchef Sergio Herman opent binnenkort namelijk ook luxefrituren in Gent en Brussel.

De allereerste vestiging van Sergio Hermans luxefrituur Frites Atelier opende enkele jaren geleden zijn deuren in Amsterdam. Door het enorme succes besloot Sergio naast enkele Nederlandse vestigingen (Amsterdam, Utrecht, Arnhem en Den Haag) ook in ons land een Frites Atelier te openen.

Het is ondertussen al bijna een jaar geleden dat Sergio zijn allereerste Frites Atelier in België opende. Antwerpenaren prezen zich gelukkig want Sergio’s allereerste Belgische luxefrituur opende zijn deuren in Antwerpen. En binnenkort kunnen er nog meer Vlamingen genieten van Sergio’s luxefrietjes!

Frites Atelier-vestigingen in Gent en Brussel

In zijn luxefrituren serveert Sergio geen standaardfriet met een curryworst en een klodder mayonaise. Hij werkt uitsluitend met Zeeuwse aardappelrassen en serveert lekkere mayonaises met truffel, curry, andalouse en bearnaise. Onder andere Vlaams, traag in bier gegaard stoofvlees en zalig lekkere pindasaus zijn altijd te verkrijgen op je frietjes. De prijs voor een bakje friet ligt tussen de € 3,50 en € 6.

Zijn jullie al aan het likkebaarden? Binnenkort kan je je helemaal laten gaan in Sergio’s luxefrituren in Antwerpen, Gent en Brussel. Exacte locaties of data voor de openingen in Gent en Brussel zijn momenteel nog niet bekend.

Fries from @sergioherman ??

A post shared by Belgium Food Guide (@hungryandbelgian) on

Lees ook: