Home Lifestyle Food AANVALLEEEN: de luxefrituur van Sergio Herman opent morgen zijn deuren

AANVALLEEEN: de luxefrituur van Sergio Herman opent morgen zijn deuren

Instagram: fritesatelieramsterdam
We hebben er eventjes op moeten wachten, maar morgen is het ein-de-lijk zover. Op 10 februari opent Sergio Herman zijn luxefrituur in Antwerpen en het water loopt ons al spontaan in de mond. Je weet ons te vinden, hé!

In augustus wisten we jullie te vertellen dat Sergio Herman een luxefrituur in Antwerpen zou openen en sindsdien zijn we ongeduldig aan het aftellen. Maar vandaag hebben wij goed nieuws voor jullie, want Frites Atelier Antwerp zet morgen voor het eerst zijn frietketel aan.
 

Nu moet je natuurlijk geen curryworst speciaal verwachten, want er staan uitsluitend gefrituurde luxeproducten op het menu. Wat kan je er dan wel bestellen? Frietjes die gesneden zijn uit Zeeuwse aardappelrassen en die je kan doppen in een truffel- of basilicumsausje.

Verder ligt ook de prijs iets hoger dan bij het plaatselijke frietkot. De prijs voor een bakje friet ligt tussen de € 3,50 en € 6. Wij zijn er alvast zeker van dat de frietjes van Sergio elke euro waard zijn. Ons kan je morgen dus vinden in de Korte Gasthuisstraat 32 in Antwerpen. See you there!
 

Lees ook: