Home Lifestyle Film KIJKTIP: ‘Breaking Bad’-film ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ is nú te...

KIJKTIP: ‘Breaking Bad’-film ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ is nú te zien op Netflix

De recensies zijn alvast lovend!

el camino
© Netflix

6 jaar na het einde van ‘Breaking Bad’ is het zover. De serie kreeg een sequel in de vorm van een film. En guess what? Je hoeft niet langer te wachten. ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ is nú te zien op Netflix!

Even opfrissen

Van 2008 tot 2013 volgden we vijf seizoenen lang scheikundeleraar Walter White (Bryan Cranston). Wanneer wordt vastgesteld dat hij terminaal ziek is, zoekt hij een manier om zijn eigen behandelingen te betalen en de financiële toekomst van zijn gezin te verzekeren. Hij besluit met de hulp van zijn ex-leerling Jesse Pinkman (Aaron Paul), een zeer zuivere variant van de drug crystal meth te maken en verkopen.

‘El Camino: A Breaking Bad Movie’

Ongeveer een jaar geleden werd er al gefluisterd dat regisseur Vince Gilligan aan een sequel in de vorm van een ware ‘Breaking Bad’-film werkte. En zo geschiedde! In september kregen we de officiële trailer te zien en sinds vrijdag kan je de 2 uur en 2 minuten durende ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ op Netflix bewonderen.

De recensies zijn alvast lovend. En reken maar dat de film je nostalgisch zal maken! ‘El Camino’ bestaat voor een groot deel uit flashbacks en er duiken heel wat oude bekende ‘Breaking Bad’-personages op. De hele sequel draait rond Jesse Pinkman en zou voor de fans van de vijfdelige serie voor closure moeten zorgen. At last… De trailer nog niet bekeken? Laat je hieronder dan maar snel verleiden. Wat doet een mens anders in een druilerig weekend als dit?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: