Home Lifestyle OMG: er is een spin-off van ‘The Fresh Prince of Bel-Air’ op...

OMG: er is een spin-off van ‘The Fresh Prince of Bel-Air’ op komst

Dat vraagt om een vreugdedansje!

© NBC

We hebben er meer dan twintig jaar op moeten wachten, maar nu is het nieuws eindelijk bevestigd: er komt een spin-off van onze op één na (lees: ‘Friends’ for the win) favoriete serie uit de nineties. Jawel, Will Smith keert terug als zichzelf in een moderne versie van ‘The Fresh Prince of Bel-Air’.

Dat Will Smith een manusje-van-alles is, hoef je ons al lang niet meer te vertellen. De acteur speelt momenteel mee in de live-actionremake ‘Aladdin’, speelt de hoofdrol in de nieuwe actiefilm ‘Gemini Man’, werkt met Bilall en Adil aan een nieuwe ‘Bad Boys’-film, bracht een nieuwe sneaker op de markt én lanceerde een ‘The Fresh Prince of Bel-air’-kledingcollectie.

‘Yo homes to Bel-Air’

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft de acteur nog iets in petto, want hij liet aan de Hollywood Reporter namelijk weten dat hij werkt aan een reboot van de NBC-serie ‘The Fresh Prince of Bel-Air’. Will Smith speelde bijna 30 jaar geleden voor het eerst een coole versie van zichzelf: de 17-jarige rap- en basketbalfan die afkomsig is uit de buitenwijken van Philadelphia en bij zijn oom en tante gaat inwonen. De serie wordt gekenmerkt door haar ironie, nostalgische muziek én om de ietwat vreemde kledingstijl van de personages. Ze is tot op de dag van vandaag razend populair bij zowat elke generatie.

De laatste aflevering van de sticom werd uitgezonden in 1996 en hoewel de acteurs na 20 jaar nog steeds veel contact hebben met elkaar, kwam er, ondanks de vele geruchten, nooit een vervolg op de serie. In 2017 liet Will Smith tijdens een interview met Graham Norton wel al vallen dat hij een vervolg zou zien zitten.

En zo gezegd, zo gedaan: Westbrook Inc., een nieuw mediabedrijf dat opgericht werd door Smith en zijn vrouw Jada Pinkett Smith, zou werken aan een spin-off van de sitcom. Wanneer de spin-off te zien zal zijn en welke oude bekenden een rol in de serie zullen krijgen, is nog niet helemaal duidelijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: