Home Lifestyle Huwelijk tussen pasgetrouwd koppel uit Australische ‘Blind Getrouwd’ komt na 2 weken...

Huwelijk tussen pasgetrouwd koppel uit Australische ‘Blind Getrouwd’ komt na 2 weken tot een pijnlijk einde

Eerder verloor Matthew nog zijn maagdelijkheid aan Lauren om niet veel later openlijk te verkondigen dat hij zich niet fysiek tot haar aangetrokken voelt.

married at first sight
YouTube: Married at First Sight Australia

Zoals we jullie eerder al lieten zien, gaat het er in de Australische versie van ‘Blind Getrouwd’ iets pijnlijker aan toe dan bij ons. Zo heeft de 31-jarige Lauren na twee weken een punt gezet achter haar huwelijk met de 29-jarige Matthew en dit na een wel erg pijnlijke confrontatie.

Lauren en Matthew waren de grote favorieten in het huidige seizoen van ‘Married at First Sight’, de Australische versie van ‘Blind Getrouwd’. Zowel de kijkers als de experten stonden volledig achter hun huwelijk, maar na amper twee weken geeft het koppel er al de brui aan.

De reden? Matthew was bij zijn inschrijving nog maagd, maar hier kwam na hun jawoord snel verandering in. Op huwelijksreis hebben de twee dan ook de lakens gedeeld. Alleen begon het toen stilletjes bergaf te gaan en kwam het tot een ultiem dieptepunt op een etentje. Lauren heeft namelijk gehoord hoe Matthew tegen enkele gasten zei dat hij zich niet tot haar aangetrokken voelt.

Lauren, die vlak achter hem zat, nam vervolgens haar man even apart om hem te confronteren met de feiten. Matthew geeft tijdens de confrontatie dan ook toe dat hij zich niet fysiek aangetrokken voelt tot haar. De blondine is niet alleen gekwetst omdat hij haar niet rechtstreeks durfde aanspreken, maar voelt zich ook gebruikt. ‘Heb je mij gewoon gebruikt om je maagdelijkheid te verliezen?’, vraagt ze hem.

Matthew beweert van niet, maar enkele ogenblikken later gaat een duidelijk gekwetste Lauren terug naar binnen. Ook de experten, die alle beelden gezien hebben, zijn enorm aangedaan van hun confrontatie en kunnen het zelf bijna niet geloven.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.