Home Lifestyle VIDEO: zo pijnlijk gaat het eraan toe bij de Australische versie van...

VIDEO: zo pijnlijk gaat het eraan toe bij de Australische versie van ‘Blind Getrouwd’

Bij ‘Married at First Sight’ ligt het dramagehalte een stuk hoger dan bij ons.

Wij zijn niet het enige land waar je kan kijken naar hoe koppels elkaar blind het jawoord geven. Zo kan je in Australië kijken naar ‘Married at First Sight’. Ook down under is het programma net zoals bij ons ontzettend populair, maar daar gaat het er een tikkeltje anders aan toe dan bij ons.

Ook in Australië kan men momenteel kijken naar nieuwe afleveringen van ‘Married at First Sight’. Waar bij ons de meeste kandidaten erg zenuwachtig zijn en hun woorden voorzichtig uitkiezen, gaat het er aan de andere kant van de wereld iets spontaner aan toe. In het nieuwe seizoen zorgden twee duo’s namelijk al voor heel wat opmerkelijke momenten.

Ning + Mark

Zo werden Ning (33) en Mark (41) aan elkaar gekoppeld. Voor Ning zat haar eerste indruk van Mark er alvast volledig naast. Ze kon haar toekomstige man amper aankijken en de uitspraken die ze deed, waren niet mals. ‘Ik ben hier alleen voor het eten en drinken, maar niet voor jou’. Je maakt natuurlijk al eens een grapje als je zenuwachtig bent, maar de minachtende toon in haar stem is duidelijk op te merken. Mark was wel tevreden met wie de experten voor hem uitgekozen hadden en wist zich nog verbazingwekkend kalm te houden tijdens al die awkward momenten aan het altaar.

Na het avondfeest wisten beide partijen de situatie een beetje te nuanceren, maar kijkers hebben niet veel vertrouwen in hun huwelijk. Ning werd namelijk al door verschillende kijkers op diverse datingsites gespot.

Sam + Elizabeth

Ook tijdens het huwelijk van Sam en Elizabeth, twee andere kandidaten, waren er een aantal bijzondere momenten. Sam (26) had namelijk commentaar gegeven op het lichaam van zijn bruid. Iets waar ze op sociale media absoluut niet mee opgezet waren. ‘Ik ben in het verleden nooit op date geweest met meisjes die zo gebouwd zijn zoals Elizabeth. Misschien krijg ik haar zover dat ze ’s ochtends met mij mee gaat lopen’.

We moeten je waarschijnlijk niet vertellen dat de commentaren allesbehalve mals waren. Zeker nadat Sam in zijn trouwspeech vertelde dat het innerlijk belangrijker is dan het uiterlijk…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.