Home Lifestyle ZIEN: jullie meest gevatte, jaloerse én vernietigende tweets over de eerste ‘Blind...

ZIEN: jullie meest gevatte, jaloerse én vernietigende tweets over de eerste ‘Blind Getrouwd’-aflevering

'Lenny heeft echt een constant “ik wil u doen”-gezicht. Ik word er ongemakkelijk van en ik zit niet eens naast hem. #BlindGetrouwd'

blind getrouwd
© Twitter: @HanneFalcone

Maandagavond zat gans Vlaanderen aan de buis gekluisterd voor de eerste (lange) aflevering van het vierde seizoen van ‘Blind Getrouwd’. En aan de Twitterfeed te zien, hadden jullie er héél wat over te vertellen.

Aan het begin van de avond was iedereen nog bijzonder positief over Lenny. Zijn knappe verschijning liet bij menig vrouw een diepe indruk achter.

Tot plots…

… de sfeer compleet omsloeg. Het begon al in de auto na de ceremonie. En vanaf de openingsdans was iedereen het erover eens: Lenny kan zijn poten niet thuishouden.

Wie beschikt over een uitzonderlijk geheugen, herkent Lenny trouwens van zijn deelname aan ‘Expeditie Robinson’ in 2006.

En tegen het einde van de avond had Twitter het he-le-maal gehad met de knappe frituuruitbater. En dat kwam voornamelijk door wat hij tegen zijn kersverse vrouw zei net voor het slapengaan…

Maar niet iedereen straft Lenny af op zijn ongelukkige verleidingszin. Probeer het schelden wel te beperken, Tom!

Jolien zelf leek zich helemaal niets aan te trekken van Lenny’s aanrakingen en uitspraken. Door het wederzijdse enthousiasme vrezen enkele doemdenkers al dat de twee zullen eindigen zoals dat andere overenthousiaste koppel uit seizoen drie

Lenny is veruit de vaakst besproken ‘Blind Getrouwd’-deelnemer op Twitter, maar ook zijn vrouw Jolien doet het goed. Al is het voornamelijk haar imposante vrijgezellenuitje dat indruk maakt.

Over het andere koppel, Stijn en Joke, werd er bijzonder weinig gespeculeerd. De gelijkenissen tussen Stijn en Kuifje en – onze persoonlijke favoriet – boer Jeroen uit ‘Boer zkt Vrouw’ zijn nochtans wel treffend.

Al lijkt het koppel ook best op elkaar…

Héél erg vertrouwd zijn we nog niet met de nieuwe koppels. En dat zorgt voor een hoop nostalgie naar vorig seizoen.

Verder werd er hartelijk gelachen om het kapsel en de Engelse uitspraak van experte Sybille Vanweehaeghe. Foei!

Het feit dat de Deense professor Gert Martin Hald al jaar en dag deel uitmaakt van het ‘Blind Getrouwd’-team omdat hij simpelweg het experiment eigenhandig op poten zette, ontging deze Twitteraar duidelijk. Maar over die truc om door de simpele toevoeging van een Engelstalige expert een team experts nóg betrouwbaarder te doen overkomen, zijn we het wel eens. Wij noemen het fenomeen maar al te graag de Dan Karaty-truc!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.