Home Lifestyle Boeken YES: J.K. Rowling lanceert deze zomer 4 e-boeken over de magische wereld...

YES: J.K. Rowling lanceert deze zomer 4 e-boeken over de magische wereld van ‘Harry Potter’

Wij weten alvast wat te lezen op onze volgende vakantie!

© Pottermore / Warner Bros.

Het is ondertussen al 12 jaar geleden dat het laatste ‘Harry Potter’-boek (uitgezonderd ‘Harry Potter and the Cursed Child’) uitkwam. Toch weet J.K. Rowling nog altijd inspiratie te vinden in de magische wereld van Harry, Ron en Hermelien. Deze zomer komen er dus maar liefst 4 e-boeken van haar hand uit. Ideaal om onder je parasol én met een cocktail in de hand te verslinden!

Enkele dagen geleden kon je op de website Pottermore lezen dat er deze zomer vier e-boeken worden uitgebracht. Deze iets kortere verhalen zijn stuk voor stuk gebaseerd op het audioboek ‘Harry Potter: A History of Magic’, dat wordt gebruikt in de gelijknamige museumtentoonstelling. De boeken hebben stuk voor stuk iets te maken met een vak dat gegeven wordt op Zweinstein. De titels van de verschillende verhalen ontdek je hieronder.

  • ‘Harry Potter: A Journey Through Charms and Defense Against the Dark Arts’
  • ‘Harry Potter: A Journey Through Potions and Herbology’
  • ‘Harry Potter: A Journey Through Divination and Astronomy’
  • ‘Harry Potter: A Journey Through Care of Magical Creatures’

Het eerste boek uit de opsomming is beschikbaar vanaf 27 juni. De releasedatum voor de drie overige werken moet nog aangekondigd worden, maar volgens Pottermore hoeven fans niet lang geduld uit te oefenen. Wij weten alvast wat we willen lezen tijdens onze komende vakantie!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: