Home Lifestyle Drama in ‘Temptation Island’-land: ‘Kevin heeft onze vrijpartij gefilmd zonder dat ik...

Drama in ‘Temptation Island’-land: ‘Kevin heeft onze vrijpartij gefilmd zonder dat ik het wist’

Bedrog, ruzie met Megan, agressie en sekstapes: naast het scherm is het 'Temptation'-leven momenteel sensationeler dan erop.

Het leven in ‘Temptation Island’-land lijkt tegenwoordig heel erg op een slecht geschreven soap. Achter de beelden van een in het wild slaande Kevin Malengier in de Overpoort in Gent gaat een verhaal schuil dat we niet zouden kunnen verzinnen.

Once a cheater…

Het is ondertussen algemeen geweten dat Kevin en Megan de ultieme relatietest die ‘Temptation Island’ heet niet doorstaan. Ondertussen kwamen we daarnaast te weten dat de Oostendenaar het hart stal van Chloë, de Leuvense verleidster die in de zevende aflevering het resort betrad. Maar de wijsheid ‘once a cheater, always a cheater’ lijkt eens te meer op onze goede vriend Kevin van toepassing, want vorige week hing hij alweer aan de lippen van een andere dame. Haar naam is Shelly en je kent haar misschien van het tweede seizoen van ‘Ex On The Beach Double Dutch’, een datingprogramma op MTV.

Ruzie met Megan en onbekende man

Shelly weet ons het volledige verhaal te vertellen en dat houdt meer in dan een vechtpartij. ‘Ik was donderdag uit met Kevin in de Overpoort in Gent, want de volgende dag hadden we samen een fotoshoot. Megan was waarschijnlijk via social media te weten gekomen dat we daar waren, dus stond ze er plots ook met haar vriendinnen. Ze waren me voortdurend aan het uitdagen en ruzie aan het zoeken, dus is Kevin mij expres beginnen kussen, om haar te kwetsen. De foto’s die nu rondgaan van ons zijn genomen door Megan en haar vriendinnen’, zegt Shelly. Volgens haar heeft Kevin inderdaad een relatie met Chloë, maar heeft hij zijn nieuwe vriendin dus ook al bedrogen.

De vechtpartij tussen Kevin en de onbekende man ging dan ook over Shelly, aldus de ‘EOTBDD’-kandidate. ‘Die man was mij aan het lastigvallen. Hij probeerde heel de tijd mijn aandacht te trekken en met mij te praten. Kevin is dan met die man naar buiten gegaan om te vechten. Hij had al flink wat gedronken, natuurlijk.’

Stiekem gefilmd

Maar de vechtpartij kon de sfeer niet bederven, want Shelly en Kevin zetten het feestje samen verder in een hotel. ‘Kevin heeft daar alles gefilmd wat er gebeurd is, zonder dat ik het wist’, vertelt Shelly. En dan heeft ze ‘t niet over een kussengevecht. ‘Hij heeft die video’s achteraf op Snapchat verstuurd naar zijn vrienden en nu gaan die beelden rond. Vooral Megan en haar vriendinnen houden zich bezig met het verspreiden van de video’s.’

Op de vraag of Shelly dan boos is op Kevin en stappen wil ondernemen voor het filmen van hun vrijpartij zonder haar toestemming, reageert ze eerder onbewogen. ‘Ik ben wel boos op Kevin, maar we hebben nog fotoshoots samen. We moeten dus nog professioneel kunnen samenwerken’, zegt Shelly. Een klacht voor laster en eerroof lijkt ons er dus niet in te zitten. We zijn benieuwd wat Chloë van dit hele verhaal zal vinden.

Meer ‘Temptation’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.