Home Lifestyle ‘Temptation’ Denise: ‘De dag nadat ik over mijn deelname vertelde, kreeg ik...

‘Temptation’ Denise: ‘De dag nadat ik over mijn deelname vertelde, kreeg ik m’n ontslag’

'Ik mocht mijn collega's niet eens gedag zeggen.'

© Vijf

Gisteravond was ‘Temptation Island’s opvallendste nieuwe telg op bezoek in Goedele Liekens’ zetel. Denises bezoek werd meer emotioneel beladen dan we verwachtten.

Tijdens haar gesprek met ‘s lands populairste seksuologe/psychologe Goedele Liekens was Denise eerlijk over haar gekus met Mezdi. Verder vertelde de gloednieuwe ‘Temptation Island’-verleidster in ‘Goedele on Top’ openlijk dat ze spijt heeft over haar deelname aan ‘Temptation Island’. Ze lag niet goed in de groep, Mezdi heeft geen goed woord meer over haar en… ze verloor haar job.

Op staande voet

Denise wou nog voor ze op tv zou verschijnen open kaart spelen op haar werk en vertelde eerlijk dat ze als verleidster zou deelnemen aan dit seizoen van ‘Temptation Island’. Die bekentenis werd de Nederlandse blondine duidelijk niet in dank afgenomen.

‘De volgende dag mocht ik op kantoor komen en zeiden ze dat ik mocht vertrekken’, aldus een duidelijk aangeslagen Denise in ‘Goedele on Top’. Naar eigen zeggen noemden Denises leidinggevers haar in het verleden nog ‘een echte aanwinst voor het bedrijf’. Maar die aanwinst mocht dus al snel weer ophoepelen. ‘Ik mocht mijn collega’s niet eens gedag zeggen’, klonk het verdrietig.

Je ziet maar, liefste kinderen, beter (meer dan) twee keer nadenken voor je jezelf opgeeft voor een programma als ‘Temptation Island’…

Je kan de volledige aflevering van ‘Goedele on Top’ met Denise bekijken op de website van VIJF.

Meer ‘Temptation Island’? Hierzo!