Home Lifestyle Django verrast Elke in ‘De Bachelorette’ met een miniconcert en zingt een...

Django verrast Elke in ‘De Bachelorette’ met een miniconcert en zingt een zelfgeschreven lied

Gedurfd, maar vooral een beetje ongemakkelijk.

de bachelorette
© Play4

De mannen nemen Elke Clijsters vanavond in ‘De Bachelorette’ mee naar hun huis. Django tovert zijn woonkamer om tot een concertzaal wanneer hij op zijn zetel springt en een serenade brengt op de tonen van Mumford and Sons.

Als wij iemand meebrengen naar huis, dan begint het toch al een beetje serieus te worden. Je eigen stulpje staat namelijk vol met persoonlijke spullen en niet zomaar de eerste de beste mag hier ‘binnendringen’. In ‘De Bachelorette‘ heeft Elke Clijsters vanavond de eer om de stekjes van haar favoriete mannen te ontdekken. We weten al dat ze een boontje heeft voor Django, een kus bevestigde die gevoelens, en zijn stunt van vanavond zal die kriebeltjes alleen maar doen toenemen.

Serenade

Django verrast Elke namelijk met een miniconcert en hij zingt een zelfgeschreven lied op de tonen van ‘Little Lion Man’ van Mumford and Sons. Ondanks zijn podiumvrees wordt zijn zetel omgetoverd tot zijn podium en haalt de man zelfs een microfoon boven!

Elke weet zich in het begin niet echt een houding aan te nemen, want zoals ze zelf zegt is zo’n serenade een tikkeltje ongemakkelijk. Zeker omdat Django nu niet bepaald ‘The Voice van Vlaanderen’ zou winnen. Maar ze is wel gecharmeerd door zijn durf en het feit dat hij elke keer opnieuw een glimlach op haar gezicht weet te toveren.

Je ziet ‘De Bachelorette’ vanavond om 20u30 op Play4. 

Lees ook: