Home Lifestyle Dit zijn de populairste reisbestemmingen ter wereld

Dit zijn de populairste reisbestemmingen ter wereld

Zet je koffers al maar klaar

Shutterstock
Het lentezonnetje heeft ein-de-lijk z’n weg naar ons land gevonden, maar een tripje naar het buitenland kan altijd deugd doen. Het enige probleem is dat we een beetje last hebben van keuzestress. Willen we ergens op een strand gaan zonnen of hebben we eerder behoefte aan een korte citytrip? No worries, wij zetten de tien populairste reisbestemmingen even op een rijtje, en zo heb jij je volgende vakantie in geen tijd geboekt. 

Bij TripAdvisor helpen ze je graag een handje. Met hun ‘Travellers' Choice Destinations’ zetten ze de tien populairste bestemmingen op een rijtje. Voor sommige plaatsen trek je beter wat tijd uit, maar gelukkig zijn er een aantal plekjes die wél dicht bij de deur zijn.
 

Alle steden scoren goed op geschiedenis, cultuur en architectuur, maar door de prachtige natuur staat het eiland Bali steevast op de eerste plaats. En laten we eerlijk zijn: we kunnen ze geen ongelijk geven.
 

De selectie wordt gemaakt met de hulp van een algoritme. Er worden verschillende reviews overlopen en zo telt men de score van zowel de restaurants, de accommodatie en het aantal bezienswaardigheden op. Ben je dus nog op zoek naar een vakantiebestemming? Neem dan zeker eens een kijkje naar onderstaand lijstje.
 

1. Bali, Indonesië

2. Londen, Verenigd Koninkrijk

3. Parijs, Frankrijk

4. Rome, Italië

5. New York, Verenigde Staten

6. Kreta, Griekenland

7. Barcelona, Spanje

8. Siem Reap (Angkor), Cambodja

9. Praag, Tsjechië

10. Phuket, Thailand
 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.