Home Lifestyle Film ZIEN: Disney trakteert ons op een tweede trailer van ‘Aladdin’

ZIEN: Disney trakteert ons op een tweede trailer van ‘Aladdin’

Het gaat er romantisch aan toe...

© disney

Disney heeft een laat paascadeautje voor ons. We krijgen een tweede trailer te zien van de live-actionremake van ‘Aladdin’ met daarin een aantal nieuwe beelden.

De officiële trailer van ‘Aladdin’ overtuigde ons al genoeg om eind mei naar de bioscoop te gaan om te genieten van alweer een prachtige live-actionremake van een klassieker. Toch kunnen we stiekem niet genoeg krijgen van Aladdin en prinses Jasmine.

Eerste kus

We zijn dan ook in de wolken – bij voorkeur op een vliegend tapijt – dat Disney een tweede trailer lanceerde van de film. Daarin zien we een aantal nieuwe beelden zoals de aanzet van de eerste kus tussen het koppeltje. Natuurlijk mogen we nog een keertje genieten van de heerlijke soundtrack ‘A Whole New World’ én van de zalige humor van een blauwgekleurde Will Smith.

‘Aladdin’ verschijnt bij ons vanaf 22 mei in de zalen. In tussentijd kan je nog een paar keer naar de prachtige trailer(s) kijken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: