Home Lifestyle Film Disney werkt nu al aan een live-actionremake van ‘Rapunzel’

Disney werkt nu al aan een live-actionremake van ‘Rapunzel’

Bij Disney weten ze maar niet van ophouden!

rapunzel
© Disney

Disney weet maar niet van ophouden. Volgende maand verschijnt ‘Mulan’ in de bioscoopzalen, maar bij Disney hebben ze nu al hun volgende project bekendgemaakt. Zo willen ze nog een live-cationremake op de markt brengen en dit keer eentje die gebaseerd is op de klassieker ‘Rapunzel’.

Rapunzel’ kreeg al een geanimeerde versie in 2010, maar bij Disney hebben ze nog meer grootse plannen met het sprookje. Zo zou er een live-actionremake in de maak zijn. Wel is het nog niet duidelijk of de film gebaseerd zal zijn op de animatiefilm ‘Tangled’, die tien jaar geleden werd uitgebracht. Wat wel al geweten is, is dat Ashleigh Powell het script voor haar rekening zal nemen. Iets wat ze in het verleden ook al deed voor ‘The Nutcracker and the Four Realms’.

Vermoedelijk zou de film dit keer niet in de bioscoop verschijnen, maar krijgt deze een plekje op de streamingservice van het merk namelijk Disney+. Dat de live-actionremake niet volledig gebaseerd zal zijn op de originele versie speelt dit keer trouwens in zijn voordeel. Disney kreeg bij films zoals ‘Aladdin’ en ‘The Lion King’ de commentaar dat ze amper iets aanpasten aan het oorspronkelijke verhaal. Iets wat ze bij ‘Mulan’ wel deden en wat voor veel positieve reacties zorgt. Wij zijn alvast heel benieuwd!

Nog meer filmnieuws:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.