Home Lifestyle Film Disney+ kondigt ‘Hocus Pocus 2’ met Sarah Jessica Parker en co aan

Disney+ kondigt ‘Hocus Pocus 2’ met Sarah Jessica Parker en co aan

De streamingdienst deelde ook wanneer we de film ongeveer kunnen verwachten.

hocus pocus 2
© Disney

De cast van ‘Hocus Pocus’ hield op Halloween een reünie, maar nu komen Sarah Jessica Parker, Bette Midler en Kathy Najimy ook echt terug samen. Disney+ kondigt namelijk een tweede film van ‘Hocus Pocus’ aan en de drie sterren doen er in mee!

De bekende en geliefde halloweenfilm ‘Hocus Pocus’ met Sarah Jessica Parker, Bette Midler en Kathy Najimy in de hoofdrollen kwam bijna dertig jaar geleden, in 1993, uit. De drie actrices keren terug naar het scherm, want Disney+ bevestigde op donderdagavond een vervolg op ‘Hocus Pocus’. Er was al sprake van een sequel in 2019, maar nu is het dus officieel.

Volgens CNN zullen in ‘Hocus Pocus 2’ drie jonge vrouwen per ongeluk de Sanderson-zussen terugbrengen naar het moderne Salem. Ze moeten uitzoeken hoe ze de naar kinderen hongerige heksen kunnen tegenhouden voor ze de wereld verwoesten. De film komt in de herfst van 2022 naar Disney+.

Amok, amok

De drie actrices zijn alvast razend enthousiast. Ze deelden de aankondigingsposter allemaal op Instagram. Sarah Jessica Parker schreef eronder ‘Yep. I’m ready. To run. Amok, amok, amok, amok.‘ Bette Midler zette als bijschrift: ‘Sistaaaahs! It’s been 300 years… But we’re BACK!‘ En tenslotte schreef de derde Sanderson-zus Kathy Najimy ‘The people have spoken: I smell children…again.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Disney+ (@disneyplus)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: