Home Lifestyle Film Cast van Disneyfilm ‘Hocus Pocus’ houdt eenmalige reünie

Cast van Disneyfilm ‘Hocus Pocus’ houdt eenmalige reünie

Sarah Jessica Parker, Bette Midler en Kathy Najimy zijn terug als de duivelse zusjes Sanderson.

Hocus Pocus
© Disney

Terwijl wij Sarah Jessica Parker natuurlijk allemaal vooral kennen als Carrie uit ‘Sex and the City’ speelde de actrice nog mee in tal van films. Een daarvan is de Disneyfilm ‘Hocus Pocus’ en de cast houdt een eenmalige reünie voor het goede doel.

De Disneyfilm ‘Hocus Pocus’ dateert al van 1993. Sarah Jessica Parker (Sarah), Bette Midler (Winifred) en Kathy Najimy (Mary) spelen de duivelse zusjes Sanderson, drie heksen die in de 17e eeuw geëxecuteerd werden. Wanneer Max (Omri Katz) verhuist naar Salem en moeite heeft met zich aan te passen, brengt hij hen per ongeluk opnieuw tot leven. Hij doet er dan ook alles aan om hen opnieuw te verbannen vooraleer ze het hele dorp bezweren. Doet de film niet onmiddellijk een belletje rinkelen? Bekijk dan zeker onderstaande trailer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Eenmalige special

2020 is officieel niet enkel het jaar van corona, maar ook het jaar van de reünies. Na onder andere plannen voor een ‘Friends‘- en ‘The Fresh Prince of Bel-Air’-reünie is het nu de beurt aan deze drie dames. Op 30 oktober kan je deze eenmalige virtuele special ‘In Search of the Sanderson Sisters: A Hocus Pocus Hulaween Takeover bekijken. Sarah Jessica Parker gaf ons al een kleine sneak peek op haar Instagrampagina. ‘We lachten, staken kattenkwaad uit en zongen zelfs een liedje dat misschien wel bekend voorkomt’, aldus de actrice.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog geen plannen voor Halloween, dan is dit misschien wel een goed idee. Een ticketje kost 8,50 euro en kan je hier online bestellen. De link om toegang te krijgen tot deze exclusieve show krijg je dan op voorhand in je mailbox. De opbrengst ervan gaat naar een goed doel, meer bepaald het New York Restoration Project dat de stad groener en duurzamer wil maken. De show duurt een uur en er doen ook heel wat gastacteurs en -actrices mee waaronder Meryl Streep, Jennifer Hudson, Jamie Lee Curtis en Adam Lambert.

Lees ook: