Home Lifestyle Deze hilarische fragmenten moest je missen tijdens de derde aflevering van ‘De...

Deze hilarische fragmenten moest je missen tijdens de derde aflevering van ‘De Verhulstjes’

Viktor toont zijn dansmoves van vroeger: 'Ik kakte in mijn broek van de stress'.

De Verhulstjes
© VIER

Elke week tonen we jullie enkele scènes die de aflevering van ‘De Verhulstjes’ net niet haalden. Deze keer heeft Viktor het over zijn ‘dansmoves’, maakt hij zijn bekende Boursindip en demonstreert hij een nieuwe manier om de kerstboom te versieren. Is het duidelijk wie onze favoriet is?

Onze favoriete tv-avond is dit voorjaar zonder enige twijfel donderdagavond. Dan krijgen we telkens een blik in het leven van De Verhulstjes. We dachten dat Gert en James Cooke tijdens ‘Gert Late Night’ al niet te overtreffen waren als duo, maar de combinatie van Gert met zijn zoon Viktor heeft ons toch ook al meermaals doen schaterlachen in de zetel.

Dansmoves en droge humor

Omdat er zoveel toffe momenten gebeurden tijdens de opnames die de aflevering uiteindelijk niet haalden, kill your darlings weet je wel, geeft VIER ons elke week toch een kleine selectie van scènes die je niet zag op televisie. Dit keer gaat het over de ‘dansmoves‘ van Viktor. Hij moest vroeger op de Sinterklaasshow van Studio 100 op het podium shaken en ‘kakte in zijn broek van de zenuwen’ omdat hij naar eigen zeggen – en we kunnen dat na ‘Dancing with the Stars’ wel een beetje bevestigen –  niet kan dansen.

De sonde waarmee ze Marcel telkens helpen plassen komt naar onze bescheiden mening iets te veel in beeld. Gelukkig is het poetsen van de tanden van de beestjes iets minder wansmakelijk om naar te kijken. Marie en Viktor lanceren verder een nieuwe manier om de kerstboom te decoreren: gewoon de ballen erin gooien. Huishoudhulp Martine komt even kijken en is onder de indruk: ‘Je hebt mooie ballen.’ Waarna Viktor het niet kan laten om haar te bedanken voor het complimentje aan zijn adres. Mede door die droge humor is hij onze favoriete Verhulst!

Boursindip

Liefde gaat ook door de maag, en ook daar scoort Viktor punten. We krijgen namelijk te zien hoe hij zijn bekende Boursindip maakt. Hij schotelde hetzelfde gerechtje ooit zelfs voor aan topchef Peter Goossens die zijn creatie wel kon smaken. Ook Jef, het vriendje van Marie, is onder de indruk. Dat smaakt naar meer!

Nog meer scènes die je niet op tv zag: