Home Lifestyle Deze scènes haalden de eerste aflevering van ‘De Verhulstjes’ net niet

Deze scènes haalden de eerste aflevering van ‘De Verhulstjes’ net niet

Zo doet Gert Marie en Jef blozen wanneer hij vraagt of die laatste zijn sokken aanhoudt tijdens het vrijen.

De Verhulstjes
© VIER

Het debuut van de nieuwe realityserie ‘De Verhulstjes’ was een succes, en ook wij genoten van de hartverwarmende blik die we kregen in het leven van Gert, Ellen, Marie en Viktor. Krijg je maar niet genoeg van deze populaire familie? VIER verwent ons met scènes die we niet te zien kregen tijdens die eerste aflevering.

We kregen afgelopen donderdag de allereerste aflevering van ‘De Verhulstjes’ te zien. Wie Viktors vlogs van Viktor Vlogdown al zag, weet dat je lachspieren sowieso goed getraind worden ten huize Gert en co. Dat was tijdens die dikke veertig minuten niet anders. Er gebeurden geen wereldschokkende zaken in de villa in Oostduinkerke, maar een laat verjaardagsfeestje met kaasfondue en oesters die moeilijk opengingen en de meest rommelige kamer – inclusief dode spin en slappe lach van Viktor – van het land zorgden voor aangename televisie.

Vuur aan de schenen leggen

De cameraploeg volgde de familie Verhulst een hele poos, dus er was natuurlijk veel te veel beeldmateriaal om tijdens één aflevering te tonen. Daarom trakteert VIER ons op scènes die we afgelopen donderdag niet te zien kregen op ons kleine schermpje. Een opvallende aanwezige was Jef, de vriend van Marie die zijn televisiedebuut maakte. Hij komt nog maar een drie à vier maanden over de vloer aan het zeetje volgens Gert, maar dat weerhoudt de pater familias er niet van om zijn schoonzoon het vuur aan de schenen te leggen. Zo heeft hij het plots over Jefs vestimentaire keuzes tijdens het vrijen wat voor Marie, Viktor en natuurlijk Jef zelf heel ongemakkelijk is. Verder zie je hoe de jongste Verhulstjes ook Viktors kamer in Antwerpen onder handen nemen en blijkt dat hij niet graag zijn post opent. Ellen brengt een gewonde duif in veiligheid en Viktor verbaast zijn zus met zijn kennis van vogels.

Lees ook: