Home Lifestyle Deze grappige momenten kreeg je niet te zien in de tweede aflevering...

Deze grappige momenten kreeg je niet te zien in de tweede aflevering van ‘De Verhulstjes’

Viktor was vroeger blijkbaar zo een slechte voetballer dat Gert zich doodschaamde.

De verhulstjes
© VIER

Na twee afleveringen zijn we het zeker: de Verhulstjes hebben de Meilandjes verdrongen als tofste tv-familie! Helaas moeten we nog enkele dagen wachten voor we opnieuw een inkijk krijgen in het leven van Gert en co. Gelukkig heeft VIER voor ons enkele grappige scènes die de tweede aflevering net niet haalden.

Na de allereerste aflevering van de nieuwe realityserie ‘De Verhulstjes‘ waren we al verkocht. Het doet, na al die kommer en kwel die we dagelijks voorgeschoteld krijgen op ons kleine schermpje, eens deugd om de warmte van een liefdevolle familie te zien. Dat Gert en co ook onze lachspieren doen werken, is natuurlijk mooi meegenomen. Zo bleek in de tweede aflevering dat naast het plasprobleem van hond Marcel, hij nu ook een zalfje aan zijn poep nodig heeft. Een honingzalfje, wat aan de eettafel voor de nodige hilariteit zorgde, want ‘dan gaat zijn gat vol bijen zitten.’ Verder kwamen we te weten dat Viktor niet kan fluiten, of toch niet de kans kreeg zijn talent te tonen omdat hij steeds de slappe lach kreeg. Diezelfde Viktor en Ellen plassen in de douche, Marie heeft verzamelwoede en haar vriendje Jef is een handige Harry. Gert kan een zelfgemaakte Pornstar Martini wel smaken, al heeft hij het niet zo voor passievruchten. Papa en zoon zijn enorm competitief en spelen ook wel graag een beetje vals én er bestaat zoiets als pizza met kreeft.

Okselvijvers en voetbalcarrière

Als een filmploeg je ganse dagen volgt, heb je natuurlijk veel te veel beeldmateriaal om telkens in een aflevering van zo’n veertig minuten te gieten. Gelukkig toont VIER ons in afwachting van een nieuwe episode telkens een aantal scènes die we nog niet te zien kregen. Dit keer komen we meer te weten over onze favoriete Verhulst: Viktor! Zo lijkt hij misschien wel een koele kikker, maar zijn okselvijvers doen toch anders vermoeden. ‘Ik word mottig van mezelf’, aldus Viktor. Hij speelde vroeger blijkbaar ook voetbal, maar dat was niet zo’n succes. Hij was volgens Gert heel agressief op het veld, zo sprong hij op de rug van zijn tegenspeler, en zat vaak op de bank. ‘Ik was beschaamd’, aldus Gert.

‘De Verhulstjes’ kan je elke donderdag om 20u35 bekijken op VIER.

Lees ook: