Home Lifestyle Food December belooft een heel vrolijke maand te worden met deze wodka-adventskalender

December belooft een heel vrolijke maand te worden met deze wodka-adventskalender

Santé!

Mag een adventskalender voor jou wel wat straffers bevatten dan beautyproducten of zoetigheden? Dan is dit Smirnoff-exemplaar volledig jouw ding.

Er bestaan al honderd-en-een soorten adventskalenders. De meeste bevatten snoep en andere zoetigheden, maar er wordt de laatste tijd ook gedacht aan de volwassenen. De nieuwste trend zijn exemplaren met alcohol. Hoera! Zo was er al eentje met gin, Baileys, bier en wijn. Voor wie wel wat straffers gewend is, komt Smirnoff nu met een wodka-kalender op de proppen.

Miniflesje

Wij hoopten stiekem op 24 miniflesjes wodka, maar helaas. De kalender denkt aan onze gezondheid en weet dat onze lever tijdens de kerstperiode waarschijnlijk al genoeg zal te verduren krijgen. Je krijgt één flesje van 50 ml, dat je als grande finale mag openen op kerstdag zelf. Wij hebben een veel beter idee: je neemt elke dag een klein slokje in combinatie met het stukje chocolade dat je achter elk deurtje vindt. A shot a day, keeps the doctor away! De 25ste december krijg je toch al genoeg aperitief, wijn en digestiefjes voorgeschoteld. Voor zo’n 16 euro kan je de Smirnoff-kalender hier kopen. Santeekes!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.