Home Lifestyle Food Jingle bells: deze adventskalender met Baileystruffels wordt onze zoete zonde van het...

Jingle bells: deze adventskalender met Baileystruffels wordt onze zoete zonde van het najaar

Hopelijk is de voorraad snel aangevuld. Fingers crossed!

Baileys
© DEBENHAMS

Wij hebben jullie al een heleboel adventskalenders voorgesteld, maar dit exemplaar van Baileys mag zeker niet ontbreken op ons lijstje. De kalender zit namelijk vol met Baileystruffels. Ideaal voor de wintermaanden, als je het ons vraagt. Njammie!

Het is bijna december en dat wil zeggen dat we onze adventskalender voor 2017 mogen bovenhalen. Normaal zit er achter elk deurtje een chocolaatje, maar dat vonden we voor dit jaar net iets te cliché. Daarom stellen wij jullie de enige echte Baileyskalender voor.

De eerste 23 deurtjes zijn gevuld met truffels die smaken naar ons favoriete winterdrankje en op 24 december mag je jezelf trakteren op een miniflesje van de Ierse likeur. Kan gewoon niet slecht zijn, toch?

Merry – Baileys – Christmas

Voor deze alcoholische kalender leg je ongeveer 15 euro neer, maar dan hebben we er de verzendkosten natuurlijk nog niet bij gerekend. Je kan het exemplaar online bestellen op de website van Debenhams. Helaas is hun voorraad meteen de deur uitgevlogen en zullen we nog even moeten wachten op een nieuwe lading.

Nog meer adventskalenders: