Home Lifestyle Deze Harry Potter-adventskalender bezorgt je een magische kerst

Deze Harry Potter-adventskalender bezorgt je een magische kerst

Misschien kunnen we hem via uilenpost laten overkomen?

Wij hebben al enkele leuke adventskalenders de revue zien passeren, maar dit exemplaar is meteen naar de top van ons verlanglijstje geschoten. Deze is namelijk geïnspireerd op de wereld van Harry Potter en zit vol met warme sokken. Ideaal om onze voetjes mee te verwarmen!

We hebben jullie al een adventskalender met seksspeeltjes, met Belgische bieren en met Baileystruffels laten zien en nu hebben we het ideale exemplaar gevonden voor de Potterheads onder ons. Met deze Harry Potter-adventskalender tel je in twaalf dagen af naar Kerstmis en achter elk deurtje zit een paar stokken verstopt.

Bovendien is niet alleen de inhoud van de adventskalender leuk, maar ook de verpakking is origineel vormgegeven. De kalender ziet er namelijk uit als een boek en de deurtjes zijn versierd met leuke illustraties van bijvoorbeeld Hedwig of Harry Potter himself.

Nu hebben we nog één voordeel en één nadeel. De Harry Potter-adventskalender kan al voor minder dan vijftien euro van jou zijn, maar hij is wel uitsluitend verkrijgbaar bij Target. Ken jij iemand die binnenkort nog een reisje naar de Verenigde Staten gepland heeft? Geef haar dan snel je verlanglijstje (en meteen ook dat van ons) mee. We need this!

Nog meer adventskalenders:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.