Home Lifestyle De Netflix-app krijgt een superhandige update

De Netflix-app krijgt een superhandige update

Dit zal je geweldig vinden!

De Netflix-app loodste ons al door ellenlange treinritten, supersaaie meetings en dode avonden. Het is safe to say dat wij nu al niet meer zonder kunnen. En nu wordt de app nóg beter.

Vanaf nu toont de applicatie namelijk ook de films en series die binnenkort te zien zullen zijn op Netflix. Zo weet je wat je de komende weken kan verwachten. Het is ook mogelijk om van elke titel al een kort fragment te bekijken. Zo weet je op voorhand waar je naar uit moet kijken. Het zal wel vooral om Netflix Originals gaan. Aangekochte films blijven vaak geheim tot de release.

Verschuivingen

Ook de menubalk krijgt een andere plaats. Voorheen moest je op de ‘hamburger’ klikken om alle menu-opties te zien, nu is dat niet meer het geval. Bij de update is er ruimte gemaakt aan de onderkant van het scherm voor het menu.

Nog niet iedereen kan de update zien. Je hebt voorlopig de Androidversie 5.13.1. nodig om te kunnen genieten van de nieuwe opties. De update zal er hoogstwaarschijnlijk ook voor andere Androidgebruikers komen. Wie een iPhone heeft, moet ook nog een beetje op zijn honger blijven zitten. Wanneer de update er voor iedereen zal zijn is nog niet duidelijk.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.