Home Lifestyle KIJKTIP: Gilles De Coster stelt nieuwe kandidaten van ‘De Mol’ voor in...

KIJKTIP: Gilles De Coster stelt nieuwe kandidaten van ‘De Mol’ voor in speciale aflevering

Molloten hoeven niet tot 21 maart te wachten om kennis te maken met de nieuwe lichting.

De Mol speciale aflevering
© VIER

Gilles De Coster maakte eerder al bekend dat het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ start op 21 maart. Toch kunnen Molloten al een weekje vroeger kennismaken met de nieuwe kandidaten, want Play4 zendt volgende week een speciale aflevering uit.

‘De Mol’ verrast ons dit jaar opnieuw met een spannende twist in het nieuw seizoen. Er wordt plots een oranje scherm geïntroduceerd. Presentator Gilles De Coster lichtte al een klein tipje van de sluier op door te zeggen dat ‘het totaal iets anders is geworden dan de kandidaten hadden verwacht’. In de bijhorende video zien we tien onherkenbare figuren die een groen licht kregen. Maar we zien nóg tien anderen en die kregen een oranje licht. Zij maken kans om de plek van iemand van de eerste geselecteerden in te nemen in het spel. Of ze die kans enkel aan het begin van het spel krijgen of meerdere keren, is nog niet duidelijk.

Wij zijn alleszins al razend benieuwd! Voor wie 21 maart, wanneer het nieuwe seizoen van start gaat, nog heel ver lijkt, hebben we goed nieuws! Play4 zendt namelijk volgende week al een speciale aflevering uit ‘De Mol: De Kandidaten’ waarin de nieuwe deelnemers worden voorgesteld.

Tien (tot nu toe) onbekende Vlamingen

Ex-Mol Gilles Van Bouwel ontvangt op zondag 14 maart zijn naamgenoot Gilles De Coster. Die laatste zal onthullen welke tien (tot nu toe) onbekende Vlamingen het avontuur van hun leven aangingen in Duitsland. Ook de drie finalisten van het vorige seizoen: winnares Jolien, mooie tweede plaats Bart en Mol Alina zullen aanwezig zijn en vertellen wat zij denken over de nieuwe kandidaten én of ze al iemand verdenken als saboteur. De grote vraag is natuurlijk wie jij al als verdachte nummer één noteert!

Lees ook: