Home Lifestyle De Kotmadam krijgt Q-dj’s Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen over...

De Kotmadam krijgt Q-dj’s Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen over de vloer

Het duo speelt zichzelf in de aflevering.

De Kotmadam
© Medialaan

Madame Jeanne legt al sinds 1991 een heleboel studenten in de watten, en anno 2017 doet ze dat nog steeds. De zenuwen zullen ook in het nieuwe seizoen van ‘De Kotmadam‘ strak gespannen zijn, want daarin krijgt ze bezoek van Q-dj’s Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen.

Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen kunnen hun cv alweer uitbreiden, want het ochtendduo van Qmusic heeft een rolletje beet in ‘De Kotmadam‘ op VTM. De twee hadden vorige week hun allereerste repetitie, en gisteren stonden ze op de set voor de opnames.

Twijfelende kotmadam

Kotmadam Jeanne aka actrice Katrien Devos had alle vertrouwen in de acteerkunsten van Heidi, maar over Sam had ze toch nog wat twijfels.’Het is een beetje pijnlijk om te zeggen wat ik er eerlijk van denk, nu Sam erbij zit. Laat ons zeggen dat we ons best gaan doen om Sam op te heffen naar een niveau waarin alle Oscars van de tafel gaan vallen. Sam, we gaan jou koste wat het kost op het niveau van Heidi krijgen’, vertelde de actrice aan de telefoon.

Of Sam het er goed van af heeft gebracht, komen we later te weten op VTM. Wanneer de aflevering precies te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Hihi, nostalgie!! ☺️💖 Ik stond vandaag in het snoepwinkeltje van de Kotmadam!! 😍😍

A post shared by Heidi Van Tielen (@heidivantielen) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.