https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Film Netflix komt met vervolg op kerstfilm ‘De Familie Claus’

Netflix komt met vervolg op kerstfilm ‘De Familie Claus’

De opnames zijn zelfs al van start gegaan!

de familie claus 2
© Netflix

Hoewel wij nog lang niet in de kerstsfeer zitten, is dat bij Netflix duidelijk wel al het geval. De streamingdienst kondigt een tweede film aan van ‘De Familie Claus’.

De Familie Claus‘ was duidelijk een succes, want de eerste Vlaams-Nederlandse kerstfilm krijg een vervolg. Meer nog: de opnames van ‘De Familie Claus 2‘ zijn al van start gegaan en de release staat gepland voor het najaar van 2021.

Vertrouwde cast

Jan Decleir kruipt opnieuw in de huid van opa Claus en Mo Bakker speelt ook nu de ietwat koppige kleinzoon Jules. Naast die twee bekende gezichten, zien we ook Pommelien Thijsdie hopelijk dit keer wel scènes met Jan Decleir mag spelen -, Stefaan Degand, Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Bracha van Doesburgh, Renée Soutendijk en Sien Eggers terug.

In ‘De Familie Claus 2’ houdt Jules weer helemaal van kerst en treedt hij in de toekomst dus met plezier in de voetstappen van zijn grootvader als kerstman. Maar voorlopig doen opa en kleinzoon het nog samen. Het duo gaat tijdens de drukste periode van het jaar samen aan de slag. Alles verloopt vlot, tot Jules een brief ontvangt met een bijzondere vraag.

Lees ook: