Home Lifestyle Film Kürt Rogiers vervoegt de cast van ‘De Familie Claus 2’

Kürt Rogiers vervoegt de cast van ‘De Familie Claus 2’

Ook Sieg De Doncker en Lauren Müller (Tilly in 'Thuis') maken hun opwachting in de familiefilm.

De Familie Claus 2
© Netflix

Oké, het is misschien nog iets te vroeg om al enthousiast te worden over kerstfilms, maar wij kijken stiekem toch al reikhalzend uit naar het vervolg op ‘De Familie Claus’. En al helemaal nu we weten welke topacteurs de vertrouwde cast zullen vervoegen.

Eerder dit jaar kondigde Netflix aan dat er voor de Vlaams-Nederlandse kerstfilm ‘De Familie Claus’, die vorige kerstperiode op de streamingdienst verscheen, een vervolg in de maak was. Het liet toen ook al weten dat de release ergens in het najaar op de planning stond én dat de vertrouwde cast terug zal keren. Dat betekent dat Jan Decleir opnieuw in de huid van opa Claus kruipt en Mo Bakker weer de koppige kleinzoon Jules zal spelen. Ook Pommelien Thijs, Stefaan Degand, Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Bracha van Doesburgh, Renée Soutendijk en Sien Eggers zullen in de tweede film te zien zijn.

Kürt Rogiers en Sieg De Doncker

En die cast wordt nu nog verder uitgebreid, want Netflix laat weten dat ook onze Kürt Rogiers en de Nederlandse acteur Everon Jackson Hooi een rol zullen krijgen in de Netflix Original. Kürt mag voor de gelegenheid een brandweerman spelen die op een bijzonder moment terechtkomt bij de familie. Everon Jackson Hooi neemt de rol van Steven op zich, de papa van een dochter die een bijzondere wens heeft voor de kerstman. Ook Sieg De Doncker, Jasmina Fall, Lauren Müller (Tilly in ‘Thuis’), Emma Moortgat, Jetty Mathurin en Elise Bundervoet hebben een rolletje in de familiefilm.

© Netflix

Niet alleen de cast, maar ook de synopsis van ‘De Familie Claus 2’ klinkt ontzettend veelbelovend. Jules houdt weer helemaal van kerst en wil in de toekomst dan ook graag in de voetsporen van zijn opa treden, maar voorlopig blijven ze nog samen aan de slag. Alles verloopt vlot, tot Jules een brief ontvangt met een bijzondere vraag… Dat het maar snel weer Kerstmis is!

Lees ook: