Home Lifestyle Dan toch drama in ‘Thuis’: trouwfeest van Tom en Judith ontspoort

Dan toch drama in ‘Thuis’: trouwfeest van Tom en Judith ontspoort

'Jessica, ik wil met je trouwen!'

Thuis
© Eén

De grote verrassing voor ‘Thuis’-kijkers woensdagavond was niet dat Judith in een zwarte jurk trouwde, maar wel dat het hele gebeuren gewoon doorging zonder drama. Maar vandaag blijkt niets minder waar te zijn. Er is weer flink wat gedonder bij de familie De Decker, en het lijkt nog tot de aflevering van vrijdag te zullen doorgaan.

‘Jessica, ik wil met je trouwen!’

Tom en Judith gaven elkaar woensdagavond dan wel zonder problemen het jawoord, de beelden van een intens kussende Ann en Jessica voorspelden niet veel goeds. Mama Marianne en bruidegom Tom hebben het namelijk niet zo voor Anns veel jongere vriendin. De mensen zouden weleens schande kunnen spreken, nietwaar.

In de aflevering van donderdagavond ontploft de bom tussen Ann en haar broer en moeder. Wanneer er geen plaats aan de feestdis blijkt te zijn voor babysit Jessica – een typische Marianne-move – kookt het potje van dokter De Decker over. In een venijnige speech vernedert ze haar moeder.

Wat liefde betreft, hebben wij niet echt een voorbeeld gehad. De enige man waar ze echt om gaf, mijn dierbare vader zaliger, heeft mijn moeder weggejaagd en het graf ingejaagd. En toch hebben wij de liefde gevonden. En daarom, Jessica, wil ik met je trouwen!

Jessica ziet het aanzoek van Ann helaas niet als een romantisch gebaar en maakt zich snel uit de voeten. Ann wil achter haar aan gaan, maar stoot op een wel heel agressieve Tom. We zouden in zijn plaats een beetje oppassen, we weten allemaal welk groot geheim zijn zus met zich meedraagt, toch?

Vrijdag komt de ruzie tot een hoogtepunt en dat zou weleens heel heavy kunnen zijn. Monika Van Lierde (Ann) vond het alleszins fijne opnames: ‘Ik vond dit heerlijk om te spelen. Zien hoe een feest van een welopgevoede familie totaal ontspoort… Het is echt een heel goede verhaallijn, bij elke cut moesten we lachen en tegelijkertijd zeiden we tegen elkaar: “Zo erg!” Gelukkig maak ik zelf zo’n toestanden niet mee!’. 

Meer ‘Thuis’:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.