Home Lifestyle Food MUST VISIT: eet je buikje rond op het culinair festival eat! BRUSSELS,...

MUST VISIT: eet je buikje rond op het culinair festival eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX

The place to be van 5 tot en met 8 september is het Warandepark.

Op het culinair festival eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX kan je van 5 tot en met 8 september proeven van verschillende heerlijke gerechtjes van tal van topchefs.

Wat is er beter dan een festival? Een culinair festival! Een hele dag heerlijke gerechtjes naar binnen spelen, en deze doorspoelen met zalige wijn? Dat kan vanaf nu donderdag op eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX. Het culinair festival nodigt eenendertig topchefs, vijf kaasspecialisten en vier patissiers uit die jou een voor een de allerlekkerste creaties van hun restaurant voorschotelen.

Internationaal dorp met traditionele smaakmakers

Om al die lekkernijen in stijl door te spoelen, kan je dit jaar een ruime selectie van de allerbeste wijnen uit Bordeaux proeven. Er is ook een internationaal dorp waar veertien steden waaronder Boedapest, Quebec en Peking uit verschillende landen hun lokale, traditionele smaakmakers voorstellen. Tussen het eten en drinken door, kan je bovendien ludieke workshops bijwonen. Dit gigantische openluchtrestaurant kan je van donderdag 5 tot en met zondag 8 september tussen 12u en 23u terugvinden in het hartje van het Warandepark in Brussel.

Alle info vind je op de website waar je ook tickets kan bestellen. Voor 19 euro koop je een Lunch Pass waarin twee gerechtjes en één wijnglas zitten, en voor 29 euro ontvang je een Dinner Pass die goed is voor drie bordjes en twee wijnglazen. Ter plekke kan je natuurlijk tegen betaling meerdere creaties naar keuze proeven of degusteren. Met dergelijke festivals kunnen we het einde van de zomervakantie toch al iets beter verteren, letterlijk en figuurlijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: