Home Lifestyle Food MMM: ijsketen Australian geeft derde bolletje gratis weg voor 30ste verjaardag

MMM: ijsketen Australian geeft derde bolletje gratis weg voor 30ste verjaardag

Rep je op dinsdag 30 juli naar een van hun vestigingen.

© juliana malta & aleksander borzenets via unsplash

Australian is 30 jaar geworden en om dat te vieren, geven ze op dinsdag 30 juli in al hun Belgische vestigingen het derde bolletje ijs helemaal gratis weg. Yum!

In de zomer is onze favoriete guilty – of niet zo guilty – pleasure een heerlijk ijsje. We staan dan ook meestal minutenlang voor de toog te twijfelen welke smaak we nu weer zullen kiezen. Gaan we voor de klassieke combinatie vanille en chocolade of doen we eens zot en bestellen we mandarijn en mojito?

Noteer 30 juli in je agenda

Australian zal die keuzestress eind deze maand een beetje kunnen verlichten, want ze geven ter ere van hun dertigste verjaardag in al hun vestigingen in België aan iedereen zijn of haar derde bolletje gratis. Vier dus mee met de bekende ijsketen en rep je op dinsdag 30 juli naar een van hun vele vestigingen voor een heerlijke ijs(je).

De naam Australian en het bijhorend symbooltje van een kangoeroe doen vermoeden dat hun roots in het buitenland liggen, maar het is wel degelijk een bedrijf van eigen bodem. De eerste winkel opende in 1989 de deuren in Knokke. Ondertussen heeft de keten 34 winkels verspreid over België. Sowieso is er dus wel eentje bij jou in de buurt waar je hun dirty thirty kan vieren. Smakelijk!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.