Home Lifestyle Food YAY: Burger King opent woensdag de deuren in hartje Gent

YAY: Burger King opent woensdag de deuren in hartje Gent

The place to be voor alle fastfood lovers morgen 10 juli is de Korenmarkt.

© Instagram @burgerking

Goed nieuws voor alle fastfood lovers, want Burger King opent morgen 10 juli de deuren in centrum Gent. Je kan de bekende hamburgerketen vinden op de Korenmarkt.

En lekkere Whopper gaat er altijd in, maar voorlopig moesten mensen uit Gent en omstreken naar bijvoorbeeld Antwerpen, Brugge of Brussel rijden of stoppen aan het tankstation van Drongen om te genieten van die lekkernij. Vanaf morgen is dat gelukkig voorgoed verleden tijd, want Burger King opent een vestiging in hartje Gent. Op de Korenmarkt 17 kan je voortaan terecht voor de knapperige frietjes en de zalige hamburgers.

Concurrentie

Burger King is niet de enige hamburgerketen op het plein. Ook Ellis Gourmet Burger en McDonald’s hebben een vestiging op diezelfde plek, en ietsje verder vind je nog Quick en Manhattn’s. Keuze genoeg dus voor wie houdt van een snelle, maar overheerlijke hap.

De Amerikaanse fastfoodgigant neemt zijn intrek in een pand, vlak naast het oude Postgebouw, waar maar liefst veertig jaar lang het Chinees restaurant Peking zat. Wij weten alvast waar we dit weekend een fondke zullen leggen met een Whopper of twee.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.