Home Lifestyle LOL: in deze video krijg je bloopers uit het eerste seizoen van...

LOL: in deze video krijg je bloopers uit het eerste seizoen van ‘Euphoria’ te zien

Rare geluidjes, de slappe lach, versprekingen, gemors, gevloek en een paar valletjes.

Euphoria
© telenet

HBO kwam vorig jaar op de proppen met alweer een topserie ‘Euphoria’. Omdat we door de coronacrisis nog even moeten wachten op het vervolg, gaf de zender nu een video vrij met bloopers uit het eerste seizoen.

HBO is verantwoordelijk voor heel wat fantastische series, denk maar aan ‘Game of Thrones’ en ‘Sex and the City’. In 2019 lanceerde het met ‘Euphoria‘ zijn eerste tienerdrama. Al dekte die term de lading niet. Redactrice Eline was laaiend enthousiast en miljoenen kijkers over de hele wereld deelden haar mening. ‘Visueel vernieuwend, meeslepend, echter dan ooit, dramatisch en toch tegelijkertijd komisch, grensverleggend zonder overdreven controversieel te willen zijn, met geloofwaardige en diverse personages en indrukwekkende acteerprestaties’, aldus Eline.

Nooit eerder vertoonde beelden

Je kan de serie bij ons bekijken op Telenet Play en Play More. HBO maakte bekend dat er in november een tweede seizoen komt van de reeks. Maar de opnames liggen momenteel stil door de coronacrisis, net zoals ‘Riverdale‘ en vele andere films en series. We moeten dus nog even geduld hebben voor het vervolg op televisie verschijnt. Om ons engelengeduld te belonen, lanceerde de zender nu een video met de bloopers uit het eerste seizoen.

Rare geluidjes, de slappe lach, versprekingen, gemors, gevloek, een paar valletjes, noem maar op: ze passeren allemaal de revue. Het is trouwens tof om de hoofdrolspelers ook eens uit hun rol te zien vallen in deze nooit eerder vertoonde beelden. Denk maar aan Rue – gespeeld door Zendaya –  die in de serie allesbehalve een lachebekje is, maar die hier meermaals breed staat te glimlachen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.