https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Christophe en Sonny uit ‘Blind Getrouwd’ zijn opnieuw verliefd

Christophe en Sonny uit ‘Blind Getrouwd’ zijn opnieuw verliefd

Beide relaties zijn momenteel nog wel erg pril.

blind getrouwd
© VTM

Na de opnames van ‘Blind Getrouwd’ besloten Christophe en Nick en Laura en Sonny om elk hun eigen weg te gaan. En hoewel ze tijdens het programma de ware liefde niet gevonden hebben, zijn Christophe en Sonny opnieuw voorzichtig verliefd. Zo hebben beide heren ondertussen een nieuwe partner gevonden.

In ‘Blind Getrouwd’ vonden ze helaas de ware liefde niet, maar Christophe en Sonny hebben de hoop nooit opgegeven. Beide kandidaten zijn namelijk opnieuw verliefd. Dat staat er vandaag te lezen in Dag Allemaal. Bij Sonny is alles nog heel pril, maar Christophe is al iets langer samen met zijn nieuwe vriend. De identiteit van hun partners willen ze voorlopig nog even geheim houden. Al licht Christophe zijn nieuwe relatie wel kort even toe. Kijkend Vlaanderen was namelijk vanaf aflevering één een grote fan van zijn huwelijk met Nick. Toen bleek dat de twee niet langer getrouwd waren, was de teleurstelling bij veel mensen dan ook bijzonder groot.

‘Na een bijzonder intense periode met “Blind Getrouwd” was een nieuw lief het laatste waaraan ik dacht. Maar liefde laat zich niet zo gemakkelijk ketenen’, vertelt Christophe in een interview met Dag Allemaal. Verder verklapt hij nog dat hij de nieuwe man in zijn leven leerde kennen via een gemeenschappelijke vriendin. ‘Een hart kan in duizend stukken liggen, er is altijd iemand die het gelijmd krijgt.’

View this post on Instagram

“Love comes when you least expect it. Love comes when you most need it. Love comes when you are ready to receive it or can no longer deny it.” Opnieuw de liefde vinden was niet het eerste waar ik aan dacht, ook al ligt #BlindGetrouwd ondertussen 5 maand achter ons. Maar liefde laat zich niet zo gemakkelijk ketenen. Ik had gehoopt dit verhaal nog even heel dicht bij mij te kunnen houden, maar aangezien de pers sneller was dat iemand nieuw mijn dagen kleurt, deel ik het nieuws ook even hier. Weliswaar nog even anoniem. De afgelopen maanden waren bijzonder intens. Ik wil nog even van de rust genieten met die nieuwe liefde alvorens die aan jullie voor te stellen. En ja, @nick_laenen heeft hem goedgekeurd. ?

A post shared by Christophe Ramont (@c_ramont) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nick staat trouwens ook volledig achter de nieuwe relatie van Christophe. De opnames vonden namelijk zo’n vijf maanden geleden plaats en de twee zijn nog steeds goede vrienden. ‘Hij wist vrij snel van mijn gevoelens voor mijn vriend. Hij heeft hem zelfs helemaal goedgekeurd.’

Lees ook: