Home Lifestyle Bye Summerfestival, hallo Elrow Town: legendarisch feestconcept komt naar Antwerpen

Bye Summerfestival, hallo Elrow Town: legendarisch feestconcept komt naar Antwerpen

In Londen was de eerste editie van dit techno- en housefestival in minder dan 24 uur uitverkocht.

Elrow
© Elrow

Summerfestival neemt in 2018 een jaartje pauze, maar er staat al een vervanger klaar. Na een geslaagde editie in Londen, doet het Spaanse partyconcept Elrow volgende zomer Antwerpen aan met het knettergekke eendagfestival Elrow Town.

Elrow

Voor liefhebbers van de iets hardere dansmuziek werd het begin van de zomer de voorbije jaren ingezet op Summerfestival in Antwerpen. In 2018 neemt het festival helaas een sabbatjaar, maar zij die eind juni toch willen losgaan op Linkeroever zullen terechtkunnen op het nieuwe Elrow Town. Het eendagfestival wordt georganiseerd door het Spaanse Elrow, een internationaal partymerk dat de voorbije jaren feestjes organiseerde in meer dan vijftig steden – denk: Shanghai, Kaapstad en Ibiza – en zijn concept nu omtovert tot zomerfestivals. Elrow Town strijkt neer in Antwerpen op zaterdag 30 juni 2018.

Naast de beste house en techno zou je op Elrow Town een zot feestje mogen verwachten met confettikanonnen, extravagante podia, een dolle parade van performers en steltenlopers en een overvloed aan opblaasbare dieren. Het feit dat de eerste editie van het festival in Londen op minder dan een dag tijd uitverkocht was en je voor het Elrow-feestje in discotheek Labyrinth in Hasselt eerder dit jaar na vier uur verkoop al geen kaartjes meer kon kopen, zeggen genoeg.

Elrow Town Antwerp is een samenwerking van Elrow, Atmosphere Architects (de organisatie achter WECANDANCE, Laundry Day, Fire is Gold ) en de Hasseltse nachtclub Labyrinth. De line-up van het festival zal uit een twintigtal verschillende internationale dj’s bestaan die spelen op verschillende podia. De locatie is Middenvijver op Linkeroever, waar Summerfestival de laatste jaren georganiseerd werd. De voorverkoop start op 15 januari 2018. Voor een dagtickets betaal je 55 euro.

Meer festivals: