Home Lifestyle Zoveel brieven kregen de boeren en boerin van ‘Boer zkt Vrouw –...

Zoveel brieven kregen de boeren en boerin van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’

Niemand kwam ook maar in de buurt van het record van boer Jan.

Boer zkt Vrouw
© VTM

De terugkeer van ‘Boer zkt Vrouw’ zorgde vorig jaar voor een record: meer dan 1.500 vrouwen schreven toen een brief. De grote vraag aan het begin van dit seizoen was dan ook of de nieuwe boeren en boerin dit getal zouden evenaren. Dat gebeurde niet, maar de meesten kregen toch een heel mooi hoopje brieven en cadeautjes toegestuurd. En zoals Dina en An blijven herhalen: eentje is al genoeg!

1 / 5
Etienne (55) – Kaapverdië
Marianne (40) – Finland
Gerard (43) – Duitsland
Stephan (33) – Canada
Viktor (25) – Bulgarije
Etienne (55) – Kaapverdië
Etienne (55) – Kaapverdië

Met 189 brieven is Etienne de ‘winnaar’ van dit jaar. Heel begrijpelijk: Etienne is een knappe man die allesbehalve bang is om zijn gevoelens te tonen én dan ook nog eens in het prachtige Kaapverdië woont. Als je ‘t ons vraagt, zou de suikerrietboer zo de broer van boer Manu van vorig jaar kunnen zijn. Hopelijk boekt hij evenveel succes als zijn voorganger!

Marianne (40) – Finland
Marianne (40) – Finland

Huskygids Marianne kreeg 87 mannen zover om haar een brief te sturen. Eén man maakte zelfs een heuse video waarin hij zich verkleedde als een viking. Dat is dan ook waar de 40-jarige blondine zegt naar op zoek te zijn: een stoere viking. Laat ons hopen dat ze die vindt.

Gerard (43) – Duitsland
Gerard (43) – Duitsland

Toeval of niet, maar de boer die in het minst aantrekkelijke land woont, kreeg ook dit jaar de minste brieven. Met 13 geïnteresseerde vrouwen mocht Gerard onmiddellijk aan het speeddaten gaan. Makkelijk voor hem!

Stephan (33) – Canada
Stephan (33) – Canada

Op het eerste gezicht leek Stephan de boer Jan van dit seizoen te gaan worden, maar het aantal brieven dat de horseman ontving komt helaas niet in de buurt van diens record. Nu ja, goed voor hem: 146 brieven doorploegen is net iets makkelijker dan 789.

Viktor (25) – Bulgarije
Viktor (25) – Bulgarije

Als we dan toch aan het vergelijken zijn: Viktor is zó hard de Jitse van vorig jaar. Jong –  van leeftijd en van geest – en een klein beetje awkward, maar op een manier ook schattig.  De akkerbouwer kreeg 60 brieven toegestuurd, maar moest moeite doen om tien waardige kandidates te selecteren voor een speeddate. Kieskeurig, much?

Lees ook: